"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

האלופה, פותחים עונה

אחרי מנוחה קצרה ובהרכב חסר, תתכנס מחר הפועל ב"ש לאימון הראשון • וויליאם סוארס לא צפוי להמשיך • בקבוצה ישוחחו עם מאור בוזגלו כדי לפתור את המשבר בין הצדדים

,עודכן
הפועל באר שבע פותחת עונה // הפועל באר שבע פותחת עונה

בהפועל ב"ש יזכרו עוד שנים רבות את עונת 2015/16, אבל חגיגות האליפות הסתיימו ומחר יתכנסו בווסרמיל לאימון ראשון לקראת עונת 2016/17.

האלופה תתייצב בסגל חסר, מאחר ששחקני הנבחרות והשחקנים הזרים קיבלו עוד כמה ימי חופשה. לאור הרצון להשאיר את מרבית השחקנים, את הצוות המקצועי ולהמשיך את המומנטום מהעונה שעברה, לא צפויים כרגע להגיע פרצופים חדשים, מלבד יובל שבתאי, שכבר חתם לפני כמה חודשים, והשוער גיא חיימוב.

בסביבתו של דודו גורש אמנם קיבלו בהפתעה את החתמת חיימוב, אבל לאחר שיחות הבהרה עם אנשי המועדון ברור לצדדים כי האופציה על גורש מומשה עקב שביעות הרצון הגבוהה ממנו. כמו כן, הסבירו לשוער הוותיק כי הוא השוער הראשון וכל עוד יכולתו תמשיך להיות טובה והמאמן יהיה מרוצה, הוא ילבש את אפודת ההרכב.

מי שככל הנראה לא ימשיך במועדון הוא הבלם הברזילאי וויליאם סוארס, אך גורמים רשמיים בקבוצה סירבו להתייחס לנושא. יש לציין כי ללא סוארס וללא שיר צדק, שמורחק לשלושה משחקים ממפעלים אירופיים, יהיה על ברק בכר למצוא פתרון מהיר לפני המשחק הראשון בחודש הבא.

שחקני הקבוצה עושים ברובם את חזרתם מחופשה בחו"ל, ובהם מאור בוזגלו, שבילה בימים האחרונים בארה"ב. הקשר, שחתום לעונה נוספת, התבטא נגד המועדון והמאמן והצדדים אמורים להיפגש בימים הקרובים כדי לראות כיצד יוצאים מהתסבוכת תוך כדי שמירה על כבודם של הנוגעים לדבר.

"ברמה הטכנית מאור חתום לעוד שנה, כך שאין מה לדבר בנושא הזה. עם זאת, בוזגלו הוא אחד השחקנים הבולטים שהביאו לשינוי במועדון ויש לו חלק גדול באליפות. השחקן שיחרר קיטור, אבל אנחנו מאמינים שיהיה בסדר", אמר גורם במועדון. שחקן אחר הוסיף: "היה משבר, אך מניסיוני בקבוצה הזאת הנטייה היא לחבק שחקן פגוע ולא לדחוק החוצה. ב"ש היא כמו משפחה".

המגן השמאלי ושחקן הנבחרת הצעירה, דודי טוויטו, סיים את השאלתו למכבי פ"ת, ולמרות שהוא חתום לשלוש שנים נוספות נראה כי הוא ימצא את מקומו בין אחת העולות הדרומיות - הפועל אשקלון או מ.ס אשדוד.

הקשר רועי גורדנה, שהושאל בעונה שעברה מב"ש למכבי פ"ת, אינו מעוניין להמשיך במלאבס. מי שהביעו בו עניין הן בית"ר ירושלים (עוד בעונה שחלפה) והפועל כפ"ס. בית"ר היא הקבוצה הרצינית יותר בנושא, אך הבעיה היא שלגורדנה חוזה טוב לשנה נוספת באלופה, ולכן אם העיסקה תצא לפועל, יצטרכו בבירה להגיע להסכמה עם אלונה ברקת בנוגע למשכורתו, ששולמה על ידי פ"ת כששיחק בה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר