"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קרויף: "היתה חסרה תשוקה"

המנהל המקצועי של מכבי ת"א על הכישלון העונה וגם על סאגת המאמן: "יש לי רשימה קצרה, אנחנו עובדים על זה" • שוטה ארבלדזה, ששמו עלה כמועמד, אישר בראיון לתקשורת בארצו כי הוא במו"מ עם הצהובים, ובמקביל מנהל שיחות גם עם נפטצ'י באקו מאזרבייג'ן.

,עודכן
צילום: אלן שיבר // קרויף. "זיהיתי בתחילת העונה שחסר משהו במכבי ת"א"

המנהל המקצועי של מכבי ת"א, יורדי קרויף, התייחס היום להליך מינוי מאמן חדש ולעובדה שהנושא עשוי להימשך עד כשבועיים, ואמר: "יש לי רשימה קצרה של מאמנים. אנחנו עובדים על זה ואני מקווה שבעשרת הימים הקרובים נקבל את ההחלטה הסופית ונוכל להתקדם הלאה".המאמן הגאורגי, שוטה ארבלדזה, ששמו עלה כמועמד, אישר בראיון לתקשורת בארצו כי הוא במו"מ עם הצהובים, ובמקביל מנהל שיחות גם עם נפטצ'י באקו מאזרבייג'ן.

בראיון לאתר המועדון סיכם קרויף את העונה, שלראשונה בעידן שלו הסתיימה ללא תואר: "עשינו כמעט את כל הצעדים נכון מ־1 ל־9 או ל־8, אבל בשני הצעדים האחרונים שהיינו צריכים 'להרוג' ולנצח פיספסנו. בראייה לאחור הייתי דואג שלא יהיה לנו סגל כה קצר, זה לא עוזר לתחרותיות בתוך הקבוצה. הייתי צריך לפעול מהר יותר בתגובה לסימנים שהופיעו והרגשתי כבר מההתחלה שחסר לי משהו בקבוצה, אולי תשוקה או אולי רק איכות כדי לסיים את זה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר