"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הרוג ופצועים בהתהפכות סירה בתאילנד

סירה ועליה 42 בני אדם התהפכה בחופי קוסמוי • אין ישראלים בין הנפגעים, אך נבדק אם ישנם ישראלים בין הנעדרים

,עודכן
יתרחק מאיתנו? חוף הים בקו סמוי

אדם אחד נהרג וכמה אחרים נפצעו בהתהפכות סירה סמוך לאי קוסמוי שבתאילנד. נתי חדד מחילוץ והצלה במקום סיפר כי על הסירה היו 42 בני אדם. היא התהפכה בשל גל גדול.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

שמונה בני אדם שהיו בסירה מוגדרים בשעה זו נעדרים ונערכים חיפושים אחריהם. אין אף ישראלי בין הפצועים שהובהלו לבית החולים המקומי, ונבדק אם ישנם ישראלים בין הנעדרים.

אלון לביא ממשרד החוץ מסר כי נכון לעכשיו לא ידוע למשרד החוץ או לקונסוליה על פצועים ישראלים.לדבריו, קונסולית ישראל בתאילנד, אורית שני, מעורבת בנעשה במקום.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר