"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כוכב עולה: חובי סטאר בגמר האירוויזיון

הלילה של חובי • הזמר הישראלי סיפק ביצוע מופתי לשיר "Made Of Stars" ויופיע בגמר שייתקים מחר • הישראלי עמיר חדד העפיל גם הוא עם צרפת

,עודכן
חובי סטאר ברגע הודעת ההעפלה של ישראל // צילום: איי.אף.פי // חובי סטאר ברגע הודעת ההעפלה של ישראל // צילום: איי.אף.פי

הישג ענק למשלחת הישראלית ולזמר חובי סטאר בתחרות האירוויזיון: אמש הצליח חובי להעפיל לשלב הגמר של התחרות שיתקיים במוצאי שבת.

חובי ביצע את "Made Of Stars" (שיר מספר 4), שכתב והלחין דורון מדלי ועיבד חן מצגר. עלייתו של חובי לגמר אינה מפתיעה, שכן הוא נתן ביצוע מדויק ומקצועי להפליא. לבמה הוא עלה בבגד מיוחד שנתפר עבורו ועליו 150 אלף אבנים. על הבמה ליוו אותו שני אקרובטים ווידאו ארט של כוכבים.

חובי נחשב לאחד הזמרים הבולטים והמבוקשים בתחרות, והורבליות שלו בהחלט סייעה לו להפוך לאחד הזמרים הכי מדוברים בתחרות.

תחילה השיר גרר ביקורות שליליות ואף נשקלה האפשרות להחליפו, אך בסופו של דבר הסתפקו בשינוי העיבוד באופן משמעותי. המהפך והביקורות החיוביות התחילו בימים שקדמו לתחרות ולאחר שראו את החזרות המצוינות של חובי. מי שעוד עלה לשלב הגמר הן המדינות: לטביה, גיאורגיה, בולגריה, אוסטרליה, אוקראינה, סרביה, פולין, ליטא ובלגיה.

כל אלה יצטרפו אל הונגריה, הולנד, ארמניה, רוסיה, צ'כיה, קפריסין, אוסטריה, אזרבייג'ן, מלטה וקרואטיה, שעלו בחצי הגמר הראשון ואל נוספות שמקומן הובטח - צרפת עם הזמר הישראלי עמיר חדד, יוצא "כוכב נולד" שנחשב לפייבוריט בתחרות, גרמניה, איטליה, ספרד, אנגליה ושבדיה, שזכתה בשנה שעברה בתחרות ומארחת השנה בשטוקהולם. המדינה הבולטת בתחרות לזכייה היא רוסיה עם הזמר סרגיי לאזרוב, שהגיע לתחרות בליווי של פירוטכניקה מושקעת וייחודית לשיר שהלחין פיליפ קירקרוב, אחד מהזמרים הפופולריים במדינה.

על רקע האיומים של דאעש לבצע פיגוע במדינה בזמן התחרות, אי אפשר להתעלם מהאבטחה בעיר ובייחוד ברחבת אולם גלובן. מאות שוטרים ערניים באפודים זוהרים עומדים על המשמר. בכניסה לאולם נערכות בדיקות קפדניות וזו גם אחת מהסיבות שהקהל התבקש להגיע מוקדם. לעיתים אף נדמה כי יש יותר שוטרים מאשר קהל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר