"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סכנת החלקה

הפועל ב"ש תגיע בלחץ למשחק הערב נגד הפועל רעננה • אחרי שאיבדה את הגביע, מעידה במסגרת הליגה עלולה לעלות ביוקר • "זה משחק המפתח של העונה", אמרו במועדון

,עודכן
בוזגלו (במרכז). קבוצתו חייבת להשיג ניצחון הערב נגד רעננה // בוזגלו (במרכז). קבוצתו חייבת להשיג ניצחון הערב נגד רעננה

בחדר ההלבשה של הפועל ב"ש מבינים דבר אחד ודאי: פחות מניצחון הערב באיצטדיון בנתניה נגד הפועל רעננה לא יתקבל בהבנה אצל שום גורם במועדון. והלחץ? בהתאם, בעננים.

בב"ש לא שכחו את ההצהרה מתחילת העונה, שלפיה תואר אחד מוכרח להגיע השנה לדרום, אבל את גמר גביע המדינה הם יראו כידוע מהבית. על המדף נשארה רק צלחת אחרונה, כזו שתעיד שהזוכה בה סיימה את העונה במקום הראשון. אם גם המזכרת הזו תיסע לת"א, בלון הלחץ בדרום יעלה לגבהים חדשים.

"כולם חכמים בדיעבד", אמר גורם במועדון, "במבט לאחור אולי הקבוצה הגיעה מעט שאננה והופתעה בחצי הגמר, אבל אין טעם כבר לדבר על זה. המשחק נגד רעננה הוא כרגע משחק המפתח של העונה, כי אסור להגיע למשחק נגד מכבי ת"א מהמקום השני". הבלם וויליאם סוארז והקשר מהראן ראדי כשירים ועשויים לפתוח.

בנושא אחר, שחקני ב"ש ישחקו עם סרטים שחורים לזכר יובל אלימלך ז"ל, בתו של קפטן הקבוצה לשעבר, סתיו אלימלך, שנפטרה באורח טרגי.

בפעם הקודמת שרעננה נפגשה עם ב"ש, החליטו במועדון מהשרון שהקשר יובל שבתאי, שכידוע חתום לעונה הבאה בקבוצה הדרומית, ישחק כרגיל והוא עשוי לפתוח בהרכב.

ההחלטה לקראת המשחק הערב לא היתה נחרצת כמו אז, לאחר שהבעלים, אשר אלון, המליץ למאמן הקבוצה חיים סילבס שלא לאפשר לשבתאי לשחק. בסופו של דבר, סילבס צפוי לדבוק בצד המקצועי ושבתאי אמור לפתוח כרגיל בהרכב. המגן עדי נמני שריצה עונש צהובים יחזור, דיאן ראדוניץ' צפוי להמשיך לפתוח בהתקפה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר