"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ניסו להסיר קעקוע וגרמו לכוויות קשות

המשטרה עצרה הבוקר ארבעה חשודים בגרימת חבלה ברשלנות • מרחו ביודעין משחה מסוכנת על גבו של חוזר בתשובה – וגרמו לאשפוזו

,עודכן
אולי מוטב לחכות אחרי הטיול בחו"ל. לקוח מתקעקע, צילום: AFP

משטרת מרחב יפתח עצרה הבוקר ארבעה חסידים בחשד לגרימת חבלה ברשלנות, אחרי שניסו להסיר קעקועים מגופם של שני בני אדם לפחות, שהתחזקו והתקרבו לדת.

תחילת החקירה החלה לפני כשלושה שבועות, אחרי שבמשטרת מרחב יפתח התקבל דיווח על אדם בשנות ה-20 לחייו שהגיע לבית החולים איכילוב בתל אביב, עם כוויות דרגה 4 בגבו. שוטרים הגיעו לבית החולים על מנת לחקור מה גרם לכוויות הללו.

הפצוע סיפר כי לאחרונה החל להתקרב לדת, ובבית כנסת ברחוב אשדוד ביפו פגש בארבעה חסידים שאמרו לו שאם הוא רוצה להגיע לגן עדן, "הוא צריך להסיר את הקעקועים שעל גבו וצווארו". הפצוע הסכים, ואלו מרחו על גבו משחת חומצה הידרו-כלוריד, חומר המשמש לרוב להרכבת פצצות.

המשחה גרמה לכוויות בדרגה 4 // צילום: דוברות המשטרה

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

החסידים, שידעו את השפעות החומצה העדיפו לוותר על מריחת צווארו, מחשש למותו של החוזר בתשובה. כשחזר לביתו החל לסבול מכאבי תופת בעקבות ההשפעה הכואבת של המשחה. אמו של הפצוע הבהילה אותו לבית החולים וולפסון בחולון, שם אמרו להם הרופאים כי אינם יכולים לטפל בכוויות מסוג זה והוא הופנה לבית החולים איכילוב בתל אביב.

בזמן שהותו באיכילוב הגיע אדם נוסף עם כוויות דומות. במשטרה פתחו בחקירה סמויה אינטנסיבית שנמשכה שלושה שבועות, במהלכה נאספו ראיות כנגד ארבעת החשודים. היום (שלישי) כאמור, הארבעה נעצרו והם צפויים להופיע מחר מול שופט לדיון, בחשד לגרימת חבלה ברשלנות. במשטרה בודקים כעת האם יש אנשים נוספים שנפגעו בצורה דומה על ידי החשודים, ומבקשים מהציבור לפנות למשטרת ישראל במידה ונפגעו מחומצת ההידרו-כלוריד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר