"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"בארבעה משחקים עוד אפשר להסתבך"

בהפועל ת"א חוששים משאננות לקראת משחק החוץ מול עירוני ק"ש: "עדיין לא נשארנו בליגה" • תורג'מן ימשיך בחוד, שוינפלד על הספסל

,עודכן
צילום: אלן שיבר // הרוש. הצטרף לפרוייקט "כולנו אלון", לזכרו של אלון בקל ז"ל

עירוני ק"ש תארח בשבת את הפועל ת"א בידיעה שכל תוצאה מלבד ניצחון תסבך אותה בצורה קשה. "זה המשחק הכי חשוב שלנו העונה", הבהיר אחד השחקנים, "אחריו מחכים לנו משחקים מול כפ"ס, הפועל חיפה ועכו, שכל אחד מהם יהיה על 6 נקודות, וחייבים מרחק סביר מהקו האדום לפני המשחקים הללו".

לרשותו של המאמן שלומי דורה יעמוד סגל מלא, למעט עודד אלקיים המורחק. את מקומו של אלקיים ימלא עוז ראלי. למרכז ההגנה יחזור מהרחקה קאסיו פרננדז, ובחלק הקדמי החלוץ הברזילאי ברונו קוניה החלים מפציעה וצפוי לפתוח. במועדון קראו לאוהדים להגיע לתמוך בקבוצה: "זה הזמן של הקהל לצאת מהבית. אם הם לא יבואו עכשיו, אולי לא מגיעה לנו קבוצה בליגת העל".

בהפועל, למרות שהקבוצה כמעט והבטיחה את הישארותה בליגה והתרחקה עד כדי שבע נקודות מהקו האדום, חוששים משאננות לקראת המשחק. "אנחנו יודעים שעדיין לא נשארנו בליגה ובארבעה משחקים עוד אפשר להסתבך", אמר אחד השחקנים, "עם זאת, יש לנו יותר אוויר ונבוא לקחת את הנקודות ולגמור את זה כבר".

על פי האימון היום נראה כי לרשותו של המאמן אלי גוטמן יעמוד סגל מלא. ארון שוינפלד צפוי להמשיך להמתין להזדמנות על הספסל, כאשר אלון תורג'מן יפתח בחוד.

בנושא המשכורות, למרות שבמועדון טענו כי השחקנים יקבלו אותן לכל המאוחר עד ה־15 לחודש, נראה כי העיכוב יימשך עד ליום שני.

בתוך כך, השוער אריאל הרוש הצטרף לפרוייקט "כולנו אלון", לזכרו של אלון בקל ז"ל שנרצח בפיגוע בדיזינגוף לפני כמה חודשים. חבריו של אלון יחלקו לקראת חג הפסח סלי מזון לנזקקים, שמימונם מתרומות ורכישות של צמידי זיכרון עם דמותו של אלון וציטוטים שלו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר