"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טראמפ מוביל בגדול בניו יורק

כך קובע סקר חדש • בדרך לניצחון מכנה המיליארדר את הליכי הבחירות המקדימות "רמאות" ו"בושה" • ברקע, המאבק על נאמנות צירים שכבר נבחרו

,עודכן
מנסה להרגיע את הביקורת נגדו. טראמפ, צילום: רויטרס

לאחר יותר מחודשיים של הצבעות בפריימריז וכשהבחירות במדינת הבית שלוניו יורק מעבר לפינה, לדונלד טראמפ הסיכויים הטובים ביותר להיות המועמד הרפובליקני לנשיאות - מה שלא מונע מאיל ההון להמשיך להתכתש עם ראשי המפלגה.

בראיון שלשום ל־CNN החריף טראמפ את המתקפה שלו נגד המפלגה ואמר כי חוקיה מוטים נגדו. "במועצה הלאומית הרפובליקנית צריכים להתבייש בעצמם", הוסיף בכנס בחירות בניו יורק, וכינה את הליכי הפריימריז "רמאות" ו"בושה". "החוקים לא טובים כשצריך לעשות טריקים מלוכלכים כדי לאסוף צירים", הוסיף.

מאחורי החשש של טראמפ ואנשיו עומד ניתוח חדש שפירסם ה"וושינגטון פוסט", שלפיו יריבו הגדול של טראמפ, הסנאטור טד קרוז, עשוי לגרוף בין 130 ל־170 צירים נוספים אם תהיה הצבעה שנייה בוועידת המפלגה הרפובליקנית ביולי. בקמפיין של טראמפ מתחילים לטפל בנושא רק עכשיו - בפיגור גדול.

עם זאת, המיליארדר יכול לשאוב עידוד מסקר חדש של תחנת טלוויזיה מקומית בניו יורק, שצופה לו ניצחון ענק בבחירות במדינה ביום שלישי. על פי הסקר, טראמפ מוביל ב־43 אחוזים.

בינתיים, איל ההון ניסה להרגיע את הביקורת נגדו כאשר איפשר ל־CNN לראיין אותו עם בני משפחתו, שכמובן החמיאו לו רבות. ילדיו עשו הכל כדי לצייר אותו בתור אב טוב וסבא נהדר, ובתו הבכורה איוונקה טענה כי "פוליטיקה היא תעשייה אכזרית".

מהעבר הפוליטי השני, היום צפוי להתקיים עימות בין שני המתמודדים הדמוקרטים לנשיאות הילארי קלינטון וברני סנדרס. השניים ייפגשו בברוקלין.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר