"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פרשת דרעי: מקורב מאוד נחקר באזהרה

בתום עשר שעות חקירה שוחרר בתנאים מגבילים; זהותו נאסרה לפרסום • החקירה - ראשונה במסגרת הפרשה • ההערכה: בקרוב דרעי ייחקר בעצמו

,עודכן
אריה דרעי, אתמול // צילום: דודו גרינשפן // אריה דרעי, אתמול // צילום: דודו גרינשפן

פרשת אריה דרעי מסתעפת: מקורב מאוד ליו"ר ש"ס נחקר אתמול במשטרה באזהרה לאורך כעשר שעות, ושוחרר בתנאים מגבילים. שמו אסור עדיין בפרסום.

מדובר בחקירה הראשונה במסגרת הפרשה, שרובה נמצאת עדיין תחת צו איסור פרסום.

על פי ההערכות, הבדיקה עוסקת בנכסי הנדל"ן של דרעי ושל משפחתו, ובראשם בית הנופש של משפחת דרעי במושב ספסופה, ששוויו מוערך ביותר מ־2.5 מיליון שקלים.

על פי ההערכה, דרעי עצמו צפוי להיחקר בפרשה לאחר שיתקבל אישור לכך מהיועץ המשפטי לממשלה אביחי מנדלבליט.

לפני כשבועיים החליט היועמ"ש להעביר את הליך הבדיקה נגד דרעי למישור הפלילי. מלשכתו נמסר אז כי "דרעי מוכן מיידית לענות לכל שאלה שיתבקש, וישתף פעולה עם גורמי אכיפת החוק". על פי ההודעה שמסרה אז לשכתו, "דרעי משוכנע שתשובותיו יבהירו כי פעל ללא דופי".

בסוף השבוע האחרון הגן על יו"ר ש"ס אחיו, שלמה דרעי (55). "אריה הוא אדם שהשליחות הציבורית נמצאת בדמו", אמר שלמה ל־NRG, "לדעתי מדובר ברוב מהומה על לא מאומה, שהתחילה בחוסר הבנה והמשיכה בהטעיה מצד כמה עיתונאים".

ישי: מקווה שדרעי זכאי

אלי ישי, שותפו לשעבר של דרעי בש"ס, שהוביל מפלגה מתחרה בבחירות האחרונות, שמר על שקט מאז התפוצצות הפרשה. בהתייחסות ראשונה לנושא אמר כי "זה לא סוד שיש בינינו יריבות פוליטית, אבל ברמה האישית, אני כמו כל יהודי, כבן אדם, וודאי שאני מקווה שהפרשייה תסתיים בלא כלום". הראיון עם ישי ישודר הערב בערוץ 20.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר