"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מריאל, למדריד באהבה

ריאל סוסיאדד הפתיעה את ברצלונה עם 0:1 שפתח מחדש את מירוץ האליפות בספרד • ריאל מדריד (0:4 על אייבר) ואתלטיקו מדריד (1:3 על אספניול) נושפות בעורפה של אלופת אירופה, שרשמה משחק ליגה שלישי ברציפות ללא ניצחון

,עודכן
צילום: רויטרס // מסי. ערב בינוני מאוד של הפרעוש

עבור ברצלונה, אתלטיקו וריאל מדריד, המשחקים נגד ריאל סוסיאדד, אספניול ואייבר (בהתאמה) היו כמו ללכת עם אבן בנעל. כלומר אי נוחות, בזמן לא מתאים לקראת השבוע הגדול באירופה, שבו שלושת הגדולות חייבות להציג את יכולתן הטובה ביותר כדי להגיע לחצי גמר ליגת האלופות. בארסה היתה זו ששילמה מחיר יקר בשל הרוטציה בהרכב, למרות שהיו לה הרבה הזדמנויות וההפסד שלה נותן עכשיו תקווה רבה לשתי היריבות ממדריד.

ריאל סוסיאדד – ברצלונה 0:1.עם המחשבות על המלחמה שמצפה להם בוויסנטה קלדרון ועם לואיס סוארס בבית בגלל צהובים, בארסה הפסידה בקרב חשוב בליגה. כעת, אחרי שלא ניצחה בשלושת משחקיה האחרונים בליגה, העניין והמתח חוזרים לצמרת הספרדית.

אחרי ההחמצה של מוניר, ששוב הוכיח שאין לו מקום אצל אלופת אירופה, אויירסבל בן ה-18 הפתיע עם שער נגיחה יפה. מרגע זה הבאסקים עשו רק הגנה מול ברצלונה הבינונית כמו כוכבה מסי, שמאז שחזר מארגנטינה עם הנבחרת, לוקה בחוסר דיוק. כפי שקרה אמש שלוש פעמים מול רולי, השוער המצוין של המארחים.

בארסה הגיעה למגרש בו לא ניצחה בתשע השנים האחרונות ובלי אינייסטה, ראקיטיץ' ואלבה. לואיס אנריקה הבין שכך לא יעשה מהפך, והכניס אותם למגרש אך לרוע מזלו גם זה לא עזר.

אצטידון אנואטה נכנס להיסטוריה אשתקד כנקודת מפנה עבור בארסה, שאחרי שהפסידה שם טסה ל"טריפלטה" היסטורי. עכשיו השאלה היא האם ההפסד אמש יגרום למהפך מדהים בליגה או רק יוסיף קצת מתח. התשובה נמצאת בשאלה האם ה"טרידנטה" של בארסה יחזור להכריע משחקים.

ריאל מדריד - אייבר 0:4.זינדין זידאן הודה לפני המשחק שהדבר הכי חשוב הוא הגומלין מול וולפסבורג. גם האוהדים הבינו זאת, והברנבאו היה רחוק מלהיות מלא. עם ארבעה שחקני הרכב בלבד, ריאל טיילה מול הקבוצה הבאסקית, שקרסה בהזדמנות הראשונה שפיספסה. בדקה ה־20, כשריאל כבר הוליכה משערים של חאמס, לוקאס ורונאלדו, השאלה היתה כמה שערים יבקיע הפורטוגלי, ואם אחד מהמחליפים כמו איסקו וחאמס יוכיחו שיש להם מקום בהרכב בשלישי. רונאלדו הסתפק בשער אחד שהופך אותו לפיצ'יצ'י (30), סטטיסטיקה מדהימה, שתהפוך לשום דבר אם הקבוצה תודח מאירופה. חאמס ענה לשריקות הבוז בחימום בשער גדול וחסה השלים לרביעייה.

אספניול - אתלטיקו מדריד 3:1.המטרה של צ'ולו סימאונה היתה להוסיף לחץ לבארסה לפני משחקה בסן סבסטיאן ולסיים בלי פצועים. שער בנגיחה של דיופ איים לקלקל את תוכניתו, אך כמו בקאמפ נואו קוקה מצא את פרננדו טורס שכבש. הקשר מצא גם את גרייזמן, שהבקיע את שערו ה־50 ב־97 משחקים באתלטיקו, ובתוספת הזמן טורס החזיר לקוקה שחתם את המשחק.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר