"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"ברוכים הבאים לוולפסבורג"

בתקשורת העולמית הטיחו ביקורת על ריאל מדריד לאחר ההפסד 2:0 לוולפסבורג אמש • ב"ספורט" הקטלאני לא התאפקו והוסיפו תמונות מרהיבות של העיר הגרמנית

,עודכן
שחקני וולפסבורג. חוגגים מול ריאל שהופתעה // אי.פי // שחקני וולפסבורג. חוגגים מול ריאל שהופתעה

במדריד התעוררו הבוקר בתחושה של הלם לאחר ההפסד 2:0 של ריאל ל וולפסבורג הגרמנית במסגרת המשחק הראשון של רבע גמר ליגת האלופות, ההפסד שכמה פרשנים בספרד הגדירו כ"מביך".

למרות שרוב הפרשנים חושבים שהמהפך בגומלין בהחלט אפשרי ושבסנטיאגו ברנבאו הקבוצה הגרמנית הלא מנוסה תיפול מול הלחץ וההיסטוריה של האצטדיון, נראה שאף אחד לא מבין איך אחרי הניצחון בקלאסיקו הבלאנקוס הפסידו לקבוצה נחותה מהם.

בעיתון ה"אס" הכותרת אומרת הכל: "רע, רע, רע", בזמן שבמארקה, שגם לא חסכה בביקורת על המשחק הגרוע של ריאל חושבים כבר על הגומלין עם הכותרת: "מי שלא מאמין במהפך שיפנה את המקום". גם במארקה כמו ב"אס" עסקו בהחלטת המאמן זינאדין זידאן להשאיר את קרבחאל בספסל למרות ההופעה האיומה של דנילו אמש.

המאמן עצמו התלונן על העובדה שבתחילת המשחק השחקנים שלו לא פתחו עם האינטנסיביות שמתאימה למעמד של רבע גמר ליגת האלופות, וקרא לאוהדים למלא את הברנבאו ביום שלישי הבא ולתמוך בקבוצה.

גם בתקשורת העולמית אף אחד לא האמין לתוצאת המשחק אמש, וכמו שכתב הדיילי מירור האנגלי: "צ'מפיונס בשוק". ב"לאקיף" הצרפתי התייחסו למשחק הקודן של הבלאנקוס וכתבו: "ריאל נפלה ממקום מאוד גבוה" הסאן' הבריטי לא חסך ועיטר את השער עם מילה אחת: "כישלון". בעיתון הספורט הקטלאני לא התאפקו וכתבו בכותרת ענקית עם תמונות מרהיבות של העיר הגרמנית: "ברוכים הבאים לוולפסבורג"

בתוך כך, דאגה בריאל על מצבו של קארים בנזמה לאחר שנפצע אתמול, והוחלף בדקה ה-41. הצרפתי צפוי לעבור היום בדיקות שיאבחנו את מצבו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר