"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

1,000 צעירים רוסים מתגייסים למאבק ב BDS

יהודים המתגוררים בארה"ב השתתפו בכנס מיוחד בניו יורק • ח"כ חיליק בר אמר באירוע: "קורא לכם להיות שגרירי המאבק"

,עודכן
סנדרה קאהן, ח"כ חיליק בר, מת'יו ברונפמן וח"כ עודד פורר // סנדרה קאהן, ח"כ חיליק בר, מת'יו ברונפמן וח"כ עודד פורר

קרוב לאלף צעירים יוצאי ברית המועצות, יהודים המתגוררים בארה"ב, השתתפו בסוף השבוע בכנס לימוד FSU שהתקיים בניו יורק. הכנס, השביעי במספר, עסק בשאלת החרם על ישראל והדרכים להילחם בו.

ח״כ חיליק בר מ"המחנה הציוני" אמר בכנס כי ״ישנה טעות גדולה כיום באירופה עם התפיסה שטוענת שאם הם יתמכו בחרם ובסימון מוצרים הם יובילו לפתרון שתי המדינות. זאת טעות חמורה. החרם אינו קשור לפתרון שתי המדינות. מי שעומד מאחוריו רוצה מדינה אחת - מדינה פלשתינית".

"מדובר בחבורה של צבועים, שאינם מאמינים בזכויות אדם, כי עובדה שהם לא משמיעים את קולם בטבח בסוריה, בו נהרגו חצי מיליון מוסלמים. מדובר בתנועה שמטרתה היחידה היא הרס מדינת ישראל. ההזנחה של ישראל את הזירה האירופאית הינה טעות חמורה. אני קורא לכם להיות השגרירים של המאבק בחרם", אמר ח"כ בר.

ח״כ עודד פורר מ"ישראל ביתנו" אמר כי: ״המאבק ב-BDS ובאנטישמיות חוצה מפלגות. כשהייתי ילד לא היה מקדונלד'ס ופפסי קולה בישראל, כי היה חרם של מדינות ערביות. כפי שהחרם הזה חלף ועבר, כך חרמות נוספים יחלפו מן העולם".

במהלך הכנס הושקה השדולה לחיזוק הקשר עם ישראל וזהות יהודית בקרב יוצאי חבר העמים בתפוצות בראשות חברי הכנסת חיליק בר ועודד פורר.

לימוד FSU הינו פרויקט חינוכי-תרבותי ייחודי לצעירים יהודים ממדינות חבר העמים לשעבר. הפרויקט מאפשר מסגרת פלורליסטית, שוויונית ובלתי תלויה לחייהם היהודים על מנת לחזק אצלם את הזהות היהודית, חיבור אל שורשיהם היהודיים והזיקה למדינת ישראל.

הפרויקט נוסד בשלהי 2005 על ידי חיים צ'סלר (ישראל) וסנדרה קאהן (ארה"ב), ופועל ב-12 קהילות יהודיות בעולם, בשמונה מדינות: רוסיה (מוסקבה, סנט פטרבורג המזרח הרחוק ואזור וולגה), אוקראינה, ארה"ב (ניו-יורק והחוף המערבי), מולדובה, בלרוס, קנדה, אוסטרליה וישראל. מאז הקמתו, בכנסים ופסטיבלים שונים של הפרויקט נטלו חלק כ-35,000 משתתפים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר