"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"ההגנה שלנו מתנהלת בהפקרות"

במכבי חיפה מאוכזבים, אחרי שספגו שלושה שערים בכל משחק בבית העליון: "ככה לא נגיע למקום הרביעי"

,עודכן
שחקני מכבי חיפה מיואשים אחרי עוד שער של סכנין // שחקני מכבי חיפה מיואשים אחרי עוד שער של סכנין

שלושה משחקים עברו מאז החל הפלייאוף העליון ומכבי חיפה ספגה בכל אחד מהם שלושה שערים. במועדון ישנה ביקורת גדולה על משחק ההגנה, שקיבלה העונה 34 שערים בסך הכל, בדיוק כמו הפועל כפ"ס שנמצאת מקום אחד מעל הקו האדום.

"הנתונים מדברים בעד עצמם", אמרו במועדון והוסיפו: "ככה לא נוכל להגיע למקום הרביעי ובטח לא להשיג מקום באירופה. מאז תחילת הפלייאוף ההגנה שלנו מתנהלת בהפקרות. זה לא יכול להמשך כך". בחיפה מציינים כי ישנה ירידה משמעותית ביכולתו של הבלם הספרדי מארק ואליינטה, כמו גם שאר שחקני ההגנה. בנוגע למגן השמאלי טאלב טוואטחה, שכבר תקופה ארוכה רוצה לצאת לאירופה, אמר גורם במערכת: "ביכולת הנוכחית אין לו מקום שם".

המאמן רוני לוי ציין אתמוללאחר ה-3:3 מול בני סכניןכי הוא האחראי על התוצאות בצד המקצועי. עדיין לא ברור יהיה עם לוי בעונה הבאה, שכן נשיא המועדון יעקב שחר שומר את הקלפים קרוב לחזה בנושא זה. אתמול המאמן לא קם מהספסל במחצית הראשונה בטענה כי היה מרוצה מיכולת השחקנים. עם זאת, לא מעט אנשים במועדון הבהירו כי ציפו ליותר לא רק מהמחצית הראשונה מול סכנין, אלא מהעונה כולה.

בגזרת השחקנים, שוב צפויה מהפכה בקיץ. למעט ולדימיר סטויקוביץ' והחלוץ גליינור פלט, יש כוונה להחליף את כל השחקנים הזרים. גם בין הישראלים יש לא מעט שחקנים שיפנו את מקומם. הבלם אוראל דגני ינסה לצאת לחו"ל בעוד שחר הירש, שובל גוזלן וחן עזרא יעזבו. הבלם עיאד חבשי מעוניין לקבל בעונה הבאה יותר דקות משחק ואם לא יקבל זאת בחיפה, הוא יבקש השאלה לקבוצה אחרת. בחיפה הבהירו כי חוץ מאלה, גם שחקנים בכירים נמצאים על הכוונת.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר