"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חייל נפצע קל בפיגוע דקירה בחברון

הלוחם, בן 20, נפצע מדקירות בפלג גופו העליון • שני המחבלים התוקפים חוסלו

,עודכן
החייל הפצוע מגיע לשערי צדק // צילום: אורן בן חקון // החייל הפצוע מגיע לשערי צדק // צילום: אורן בן חקון

סמוך לשעה 8:30 בבוקר (חמישי) הגיעו שני מחבלים לצומת ג'ילבר בחברון, סמוך לכניסה לשכונת תל רומדה, ודקרו חייל צה"ל בכתפו. כוח שהיה במקום הגיב בירי ושני המחבלים חוסלו.

צילום: רויטרס

חובשים ופאראמדיקים של מד"א העניקו במקום טיפול רפואי לצעיר כבן 20 במצב בינוני, ופינו אותו לביה"ח שערי צדק בירושלים. בחדר הטראומה בביה"ח הוערך כי מצבו קל.

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

הצעיר נדקר בפלג גופו העליון, הוא בהכרה ומצבו יציב.

פאראמדיק מד"א זכי יהב שהגיע למקום סיפר: "כשהגענו ראינו צעיר כבן 20 בהכרה מלאה, מתהלך. הוא סבל מפצעי דקירה בכתף וביד, העלנו אותו לניידת טיפול נמרץ ותוך כדי פינוי לבית החולים הענקנו לו טיפול רפואי שכלל עצירת דימום, מתן נוזלים וטיפול בכאב. הוא היה בהכרה מלאה, ודיבר איתנו במהלך הטיפול והפינוי. מצבו הוגדר בינוני ויציב".

ד״ר עופר מרין, מנהל יחידת הטראומה בבית החולים שערי צדק, תיאר את מצבו של החייל שנפצע בפיגוע הדקירה הבוקר בחברון: "החייל נדקר שתי דקירות בפלג גוף עליון. הוא הגיע אלינו במצב טוב ויציב. הדקירות הן שטחיות יחסית והפגיעות קלות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר