"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

האב נפצע בפיגוע, הבן חגג בר מצווה

בנו של צביקה כהן, שנפצע קשה מאוד בפיגוע הגרזן במעלה אדומים, עלה לתורה

,עודכן
משה בבית הכנסת // צילום: יוני זילברמן // משה בבית הכנסת

משה בן ה־13 לא תיאר לעצמו שאת טקס בר המצווה יעשה ללא אביו, שעסק בחודשים האחרונים בהתלהבות בתכנון חגיגות בר המצווה של בנו. בביה"ח הדסה עין כרם בירושלים מאושפז עדיין במצב קשה מאוד צביקה כהן, אשר נפצע באורח אנוש לפני כשבועיים וחצי, כאשר מחבל, עובד בקניון של מעלה אדומים, היכה אותו באכזריות בראשו באמצעות גרזן.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

מאז שנפצע, מאושפז צביקה כשהוא מונשם ומורדם. בימים האחרונים נעשו ניסיונות לגמול אותו ממכונת ההנשמה, אולם הוא מתקשה לנשום בכוחות עצמו ועדיין לא התעורר ולא הגיב לפניות אליו. אתמול, לאחר טקס בר המצווה בבית הכנסת במעלה אדומים, נכנס לחדרו בנו משה וניסה לקרוא לו שוב ושוב, אך ללא מענה, עד שהתמוטט. דודו סיפר כי היה זה מחזה קורע לב.

בעקבות הפיגוע הקשה, בוטלה מסיבת בר המצווה שתוכננה למשה והיתה אמורה להתקיים באולם אירועים בדיוק בעוד כשבוע, אולם המשפחה לא ויתרה על העלייה לתורה, שהתקיימה אתמול.

רבים מבני המשפחה, החברים וגם מתושבי מעלה אדומים, ששמעו על הטקס הצפוי, הגיעו לבית הכנסת לחגוג עם משה את כניסתו למצוות. הם ניסו לשמח אותו, הם זרקו עליו סוכריות ושרו ורקדו, אך פניו העצובות של הנער אמרו הכל. גם המתנות שקיבל לא העלו כמעט חיוך על פניו, המתנה היחידה שהוא ביקש לעצמו היא שאביו יתעורר. "שיחלים במהרה ויבוא", אמר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר