"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

האישה נהרגה – ושבה לחיים בתכנית טלוויזיה

גבר מרוקאי קבר לפני שנתיים את אשתו שנהרגה בתאונת דרכים • שנתיים לאחר מכן, צפו חבריו בתכנית טלוויזיה על חיפוש קרובים ונדהמו

,עודכן
"אין לי מושג למי שייכת הגופה שקברנו" (אילוסטרציה) // צילום: איי.אף.פי // "אין לי מושג למי שייכת הגופה שקברנו" (אילוסטרציה)

אבראג מוחמד, מהעיר עזילאל שבמרוקו, חשב כי אשתו האהובה מתה מפצעיה אחרי תאונה דרכים מחרידה שאירעה בשנת 2014. מיד כששמע על התאונה רץ לבית החולים, אך הרופאים אמרו לו כי סיכוייה לשרוד קלושים. הבעל עזב את בית החולים על מנת להשיג כסף לתשלום ההוצאות הרפואיות של אשתו. כשחזר עם הכסף, הודיעו לו הרופאים כי אשתו מתה מפצעיה.

"קיבלתי את גופתה של אשתי כשהיא כבר עטופה בתכריכים" סיפר אבראג, "לא יכולתי לראות את פניה".

והנה, לפני כמה חודשים, הופיעה אישה בתכנית טלוויזיה בשם "הנעלמים", מעין גרסה מקומית לתכנית הישראלית "אבודים" של צופית גרנט. האישה, שככל הנראה לא זכרה את שמה המלא, התקשרה לתכנית ואמרה כי איבדה קשר עם בעלה לאחר שעברה תאונה בה איבדה את הזיכרון. היא מסרה את כתובתה הישנה ואת שמו של בעלה.

חבריו של הבעל שצפו בתכנית הוכו בהלם כשראו את האישה שקברו שנתיים לפני כן, והתקשרו מיד למוחמד. "אין לי מושג של מי הגופה שקברנו" סיפר הבעל ההמום לערוץ ספרדי, "אך אשתי נותרה בחיים".

עדיין לא ברור מה השתבש בבית החולים, ולמה לאישה לקח שנתיים כדי לחדש את הקשר עם בעלה, אך רופאים מעריכים כי האישה איבדה את זיכרונה למשך כמה חודשים. צוותי הרפואה בבית החולים הואשמו בטעות ובהעברת הגופה הלא נכונה לידי מוחמד. זהותה של האישה שנקברה, טרם ידועה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר