"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בימים הקרובים: העימות בין תא"ל בוכריס למתלוננת

כרמלה מנשה דיווחה בערוץ 10 כי המתלוננת טענה שהקצין אנס אותה בצימר ברמת הגולן

,עודכן
בוכריס // צילום: גיל אליהו/ג'יני // בוכריס

במהלך סוף השבוע הכחיש צה"ל פרסומים שלפיהם הפרקליטות הצבאית מגבשת כתב אישום נגד תא"ל אופק בוכריס, החשוד באונס ובמעשים מגונים בחיילת שהיתה הרל"שית שלו בעת ששימש מפקד חטיבת גולני. במסגרת החקירה, שצפויה להימשך השבוע, ייתכן שבימים הקרובים יתקיים עימות בין הקצין הבכיר לבין המתלוננת. בוכריס מצידו מכחיש את כל החשדות.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

לפי דובר צה"ל, חקירת בוכריס טרם הסתיימה ולכן "הדברים שפורסמו, שלפיהם כבר גובשה הערכה במערכת הביטחון שיוגש כתב אישום נגד תא"ל בוכריס וכי הרמטכ"ל עודכן בכך, אינם נכונים". עוד הובהר כי "החקירה עדיין מתנהלת, ויש לנהוג באחריות ולאפשר לגורמי אכיפת החוק לעשות את עבודתם ולרדת לחקר האמת. הרמטכ"ל עודכן כי החקירה לא תמוצה ותסתיים בפרק הזמן שיאפשר את מינויו של רח"ט מבצעים, ולכן החליט על ביטול המינוי".

בימים הקרובים יגבש צה"ל אשכול מועמדים לתפקיד ראש חטיבת המבצעים, ומתוכו ייבחר הקצין שימונה לתפקיד. בצבא הועלו כמה ספקולציות בנוגע למועמדים האפשריים, אך בכיר בצה"ל העריך כי ייתכן שהמינוי לתפקיד יהיה "מפתיע".

בערוץ 10 פורסם ביום שישי בערב כי בפרקליטות הצבאית מעריכים כי התיק בדרכו לכתב אישום. כרמלה מנשה, שהתארחה בפאנל, פירסמה כי מעבר לטענותיה של החיילת לשעבר שלפיהן בוכריס אנס אותה בלשכה וברכב, טוענת המתלוננת כי הוא אנס אותה גם בצימר ברמת הגולן.

על פי הפרסום, בוכריס הזמין צימר ברמת הגולן לאשתו ולילדיו, ומשום שהוא אדם דתי, הגיע למקום לפני שבת על מנת להשאיר קניות במקום. המתלוננת, שהיתה הרל"שית שלו, היתה עימו ברכב ולטענתה הוא אנס אותה בעת שהגיעו לצימר, טרם הגעת משפחתו. בהנחה שבוכריס לא מכחיש שהזמין צימר לבני משפחתו ברמת הגולן, מדובר במילה שלו מול המילה של המתלוננת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר