"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

היי־פייב הסרט

בימים אלה מתלווה צוות צילום מטעם קשת אל חמישיית הבנים

,עודכן
היי־פייב // צילום: קוקו // היי־פייב

האיחוד המדובר של להקת הבנים מהניינטיז לא ייגמר רק במופע משותף, אלא גם בסרט דוקומנטרי. בימים אלה מתלווה צוות צילום מטעם קשת אל חמישיית הבנים, ומתעד את ההכנות לאיחוד.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

קמפבל בישראל.הסופר־מודל הבינלאומיתנעמי קמפבלתנחת היום בישראל למשך ארבעה ימים בלבד, ובמהלכם היא צפויה לבקר במקומות הקדושים בירושלים וברחבי הארץ. קמפבל תהיה אורחת של שנקר וגם תיפגש עם הנשיא לשעברשמעון פרס, וממנו תקבל אות הוקרה מיוחד לרגל יום האישה. קמפבל תגיע עם פמליה של כעשרה אנשים, ובהם גם אמא שלה ואיש העסקיםניב יעקובי. הביקור הזה גם יתועד במסגרת סרט דוקומנטרי על הדוגמנית עבור רשת HBO. במהלך הביקור ילוו אותה נהג צמוד ושני מאבטחים. היא צפויה לעזוב ביום רביעי בערב.

מפגינים תמיכה.מאות מעריצישי חיפוזרו על ידי כוחות המשטרה מנווה אילן, לאחר שהגיעו אל בית "האח הגדול" בניסיון להעביר לו מסרים ותמיכה. ההתארגנות לקראת הגעתם החלה במהלך השבוע, והגיעה לשיאה אתמול בשעה שתיים בצהריים כאשר המעריצים, ובהם הורים וילדיהם, הגיעו באוטובוסים מאורגנים וברכבים פרטיים אל האולפנים בנווה אילן, ששם נמצא בית "האח", כשהם מצוידים במגפונים. המעריצים הגיעו אל החלק האחורי של האולפנים, והחלו לצעוק בקולניות משפטי אהדה בסגנון: "מי כבש את ישראל? שי חי", "שי חי יש לך צבא בחוץ" ו"שי חי המלך". באותו הזמן בבית "האח הגדול" השתזפו בחוץ שי, מיקה, קסניה, איציק קרסנטי ודודו כהן, והם שמעו את הקולות מבחוץ ואף דיברו עליהם. המעריצים נשארו באזור עד השעה ארבע, לאחר שבהפקה נאלצו להזמין משטרה שתפנה אותם משם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר