"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ואיזה מסכנים האוהדים

הפועל ת"א הסתבכה בתחתית אתמול לאחר ההפסד הצמוד לחולון • במועדון לא צפויים לשחרר את המאמן שרון אברהמי

,עודכן
לימונד. לא הצליח לעזור לקבוצתו לנצח // עודד קרני // לימונד. לא הצליח לעזור לקבוצתו לנצח

מצבה של הפועל ת"א מדרדר. האדומים הפסידה אתמול לאחרונה בטבלה, הפועל חולון והסתבכו בתחתית. כל זה כשבמחזור הבא האדומים מתארחים ביד אליהו לדרבי מול היריבה העירונית, מכבי ת"א. להפועל ת"א שוב קרו הדברים הרגילים שקורים לה, היא איבדה הפרש בו היא הובילה והפסידה משחק צמודים.

מעמדו של המאמן שרון אברהמי לא יציב, אך נראה שבמועדון לא יילכו, לפחות בשלב זה, למהלך של מאמן שלישי העונה. מה שכן ברור זה שהרכז טיילור באטל ישוחרר מהקבוצה בימים הקרובים. בגלל שחרורו הצפוי, והעובדה שלא היה רשום בסגל למשחק הקודם בירושלים היה די מוזר שהצוות המקצועי החליט לרשום אותו (על חשבון הזר החדש דימטריוס קונגר) למשחק אתמול. באטל היה חלש מאוד וסיים עם 3 נקודות.

בחולון מנגד המגמה הפוכה. בשבוע שעבר הצליחה הקבוצה לנצח בפעם הראשונה בחוץ. אתמול היא הצליחה לרשום לראשונה שני ניצחונות ברציפות. אם קריית גת תפסיד מחר להפועל ירושלים היא תיחלץ לראשונה זה תקופה ארוכה מהמקום האחרון. את כל זה היא עושה עם ״שניים וחצי״ זרים אחרי שמייק מוזר גמר את העונה וראמל ברדלי משחק עם פציעה לא פשוטה במפשעה. המאמן דן שמיר עוד רחוק מלחגוג. הוא ציין שהקבוצה רחוקה עדיין מחוף מבטחים: ״עבורנו כל משחק הוא גמר גביע״, אמר המאמן.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר