"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"יוסי מצויין והוא נשאר איתנו"

בסכנין חגגו הלילה את ההעפלה לפלייאוף העליון • "אני מאושר" הודה היו"ר אבו יונס • המאמן צפוי להישאר גם עונה הבאה

,עודכן
אבוקסיס חוגג עם השחקנים // ג'יני // אבוקסיס חוגג עם השחקנים

בבני סכנין חגגו אתמול אל תוך הלילה את העלייה לפלייאוף העליון אחרי ניצחון ביתי גדול 0:3 על עירוני ק"ש. המשמעות של ההעפלה מבחינת הקבוצה של המגזר היא הכנסה נוספת של לפחות מיליון שקלים לקופה, שתסייע להם בעונה הבאה בבניית הסגל.

"אני מאושר" אמר היו"ר מוחמד אבו יונס, שהונף אמש על כתפי האוהדים והוסיף: "הקבוצה נראית מצוין, השחקנים עובדים והראנו שמקומה של סכנין בפלייאוף העליון בצדק. אני חושב שמגיעות מחמאות למאמן יוסי אבוקסיס ולשחקנים, מהראשון עד האחרון. זה הישג גדול, אבל העונה לא נגמרה. קמתי הבוקר וחשבתי כבר על המשחק הבא. צריך ליהנות מהפלייאוף העליון אבל גם להמשיך לנצח".

בסכנין מאמינים שיוסי אבוקסיס ימשיך בקבוצה גם בעונה הבאה על פי האופציה בחוזה בין הצדדים. "יוסי עושה עבודה מצוינת והוא נשאר איתנו" הבהיר אבו יונס והוסיף: "השחקנים אוהבים אותו והקבוצה משחקת כדורגל מצוין".

עוד שני שחקנים מהם ישנה שביעות רצון ובסכנין רוצים שימשיכו גם בעונה הבאה עם צמד החלוצים שלומי אזולאי ויובל אבידור. הראשון כבש אתמול את השער השני של סכנין בעוד אבידור בישל משחק שלישי ברציפות לפיראס מוגרבי. עם אבידור כבר נערכו שיחות לגבי המשך דרכו בקבוצה ושני הצדדים מאמינים כי יגיעו לעמק השווה למרות הפערים הכספיים בניהם בשלב זה.

מי שלא ימשיך בסכנין בעונה הבאה הוא השוער רן קדוש שהפך בשבועות האחרונים לשוער שני. קדוש נפצע לפני מספר שבועות ומאז מחמוד קנדיל תפס את עמדת השוער הראשון. בקדוש כבר ישנה התעניינות מצד מספר קבוצות בליגת העל ובליגה הלאומית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר