"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"לא התגעגעתי, אבל באתי"
דנה אינטרנשיונל חוזרת מחר לכס השיפוט בחצי גמר "הכוכב הבא" • "אף פעם לא מאוד אהבתי את תפקיד השופטת", היא אומרת
דנה אינטרנשיונל| צילום: איתן טל

"לא התגעגעתי, אבל באתי"

דנה אינטרנשיונל חוזרת מחר לכס השיפוט בחצי גמר "הכוכב הבא" • "אף פעם לא מאוד אהבתי את תפקיד השופטת", היא אומרת

,עודכן

מחר ישודר ספיישל חצי הגמר של "הכוכב הבא" (אחרי החדשות, ערוץ 2, קשת), שיארח את דנה אינטרנשיונל. הדיווה, שהיתה בעבר שופטת ב"כוכב נולד", חוזרת באופן חד־פעמי לעמדת השיפוט, לצד מנהלה שי כרם.

לפי הפרומו לתוכנית, נראה כי הזמרת עם הפה הכי גדול תספק הצגה מצוינת. "מה את עושה כאן בכלל? לכי תופיעי בבארבי" או "כשהתחלת את השיר חשבתי שאני נותנת לך שמונה נקודות, סיימת אותו ואני נותנת לך אפס", הם רק חלק מהפנינים שנאמרות שם.

אז מה גרם לדנה לחזור ל"כוכב נולד"? "האמת שממש לא התגעגעתי, אבל יואב צפיר ביקש משי - וכשיואב מבקש מאיתנו, אנחנו שם", היא אומרת, "אף פעם לא מאוד אהבתי את תפקיד השופטת כי אני אחת שלא יודעת לשקר, וכשאתה עומד מול זמרים צעירים שהחלום שלהם הוא לשיר, יש בעייתיות להגיד את מה שאתה באמת חושב".

ובכל זאת, עשית את זה.

"כשהייתי שופטת ב'כוכב נולד' מצאתי לי את השיטה: במקום לתקוף את המתמודדים, תקפתי את מרגול ואת גל אוחובסקי. גיליתי שזו דווקא הנאה לא קטנה. על צדי צרפתי לא יכולתי לעשות את זה כי יש לי יראת כבוד כלפיו".

מה דעתך על השופטים של העונות האחרונות?

"עזוב, אתה באמת רוצה לסכסך אותי עם כל התעשייה? בסך הכל מדובר בתוכנית טלוויזיה. כשאנחנו שופטים אנחנו לא באים רק לשפוט, אלא גם לתת את השואו שלנו. כל אחד רוצה לצאת בולט ומעניין, והרבה פעמים זה בא על חשבון המתמודד. השופטים שוכחים שהכוכבים האמיתיים הם הזמרים ששרים. לפעמים אני מרגישה שדווקא מול אנשים מוכשרים באופן יוצא דופן לשופטים קשה לפרגן. מה לעשות, יש גם הרבה קנאה".

נשמע כאילו את מתכוונת לאביב גפן ב"דה וויס".

"דווקא לא. לאביב ולי יש היסטוריה ארוכה של עקיצות פומביות, אבל במקרה הזה אני חייבת להגיד שאביב עשה עבודה נהדרת וסיפק את הסחורה".

מי, לדעתך, יהיה הבחירה הטובה לאירוויזיון?

"האירוויזיון הוא בלתי צפוי ואתה אף פעם לא יודע מה באמת יתפוס, אז קשה להגיד מי מהרביעייה יהיה הכי טוב".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו