"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ראש המל"ל החדש: אבריאל בר-יוסף

מונה לתפקיד ראש המטה לביטחון לאומי וכן ליועץ לביטחון לאומי לרה"מ: "ניסיון ביטחוני ומדיני רב ועשיר"

,עודכן
בר-יוסף // צילום: משה מילנר (ארכיון) // בר-יוסף

ראש הממשלה בנימין נתניהו החליט למנות את תא״ל במיל׳ אבריאל בר-יוסף, לראש המטה לביטחון לאומי והיועץ לביטחון לאומי לראש הממשלה.

בר-יוסף (61) נשוי, אב לארבעה ילדים, וסב לשלושה נכדים. מאז 2009 ועד לפני כחצי שנה כיהן כמשנה לראש המל"ל.בין השנים 2009-2004 היה מנהל ועדת חוץ וביטחון של הכנסת, ומנהל הוועדה לתקציב הביטחון.

הוא שירת בצה"ל 25 שנה, השתחרר בדרגת תת אלוף ובתפקידו האחרון כיהן כראש מספן ציוד בחיל-הים.לבר יוסף תואר ראשון בהנדסת מכונות מאוניברסיטת גלזגו ותואר שני בהנדסה מאוניברסיטת מישיגן.

רה"מ אמר היום: "לתא״ל במיל׳ אבריאל בר-יוסף ניסיון ביטחוני ומדיני רב ועשיר, הן בצה"ל והן במל"ל. אל מול האתגרים המורכבים העומדים לפנינו, אני משוכנע שכראש המל"ל, יידע לתרגם את נסיונו וכישוריו לטובת ביטחון ישראל".

בר יוסף אמר: "אני מודה לראש הממשלה על האמון שהוא נותן בי. אני מודע לגודל האחריות ולאתגרים העומדים בפנינו. אעשה את כל הנדרש כדי להצליח בתפקידי, למען מדינת ישראל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר