"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עידן ורד: "חיכיתי לשחרור הזה הרבה זמן"

הקשר הישראלי שוחרר היום מהכוכב האדום בלגרד • "כבר ארבעה חודשים שמייבשים אותי פה"

,עודכן
צילום: אלן שיבר // ורד במדי מכבי חיפה. מחפש בית חדש

הכוכב האדום בלגרד שיחררה היום (ג') את הקשר עידן ורד, לאחר שרשם בשורותיה בחודשים האחרונים 10 הופעות שבמהלכן כבש שער אחד.

כעת ורד נמצא בבעיה מאחר ושוק השחקנים סגור, למעט הליגות בפולין וברוסיה. אם לא ימצא קבוצה, צפוי הקשר בן ה-27 להמתין לקיץ כדי למצוא לעצמו בית חדש.

בשיחה מסרביה סיפר ורד ל"ישראל היום" על השתלשלות העניינים: "כבר ארבעה חודשים שמייבשים אותי פה. חיכיתי לשחרור הזה תקופה ארוכה. המועדון מתבסס על מכירת שחקנים והשנה נמכרו כבר ארבעה".

עוד סיפר ורד: "היתה עליי הצעה מקזחסטן והקבוצה היתה מוכנה לשלם מיליון יורו. ברגע שלא רציתי לעבור לשם התחילו לייבש אותי ולא לתת לי לשחק".

על התקופה בסרביה סיפר השחקן: "בסך הכל זו היתה חוויה אדירה. לא כל שחקן מגיע למועדון כזה גדול. בתחילת העונה הייתי שחקן הרכב וזה נראה מצוין. נהנתי מאוד, ועכשיו אני עם הפנים קדימה ליעד הבא. הייתי יכול לעבור לקבוצה אחרת בינואר, אבל לא נתנו לי".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר