"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תוכנית בריחה

הפועל עכו תנסה להמשיך להתרחק מהקו האדום כשתארח הערב את בית"ר ירושלים • דראפיץ': "הם במומנטום טוב, צריך להיזהר"

,עודכן
רוקביצה בסיבוב הקודם נגד עכו // דני מרון // רוקביצה בסיבוב הקודם נגד עכו

הפועל עכו תארח הערב את בית"ר ירושלים בידיעה שניצחון ירחיק אותה מהקו האדום. החלוץ הניגרי לנרי קהינדה, שהגיע בחודש ינואר מהפועל כפ"ס וחזר השבוע מפציעה, צפוי לפתוח.

לעומתו, הבלם המונטנגרי בוריס קופיטוביץ' עדיין פצוע, אך צפוי להיות כשיר למשחק. במהלך אימוני סוף השבוע נפצע גם הקשר יניב בריק והוא בספק גדול הערב.

בעכו צופים כי לפחות 3,000 אוהדי בית"ר יגיעו למשחק, ובמצב הזה איצטדיון טוטו עשוי להיות מלא.

שחקני בית"ר צפו בסוף השבוע בביצועים של עכו ובמשחק הניצחון שלהם נגד מכבי חיפה.

המאמן סלובודן דראפיץ' התעכב על הדקות הטובות של חיפה ואמר לשחקנים: "למה אני צריך לראות איך הם שולטים בחלק הראשון של המשחק ולאכול את הלב? צריך לייצר לחץ מהדקות הראשונות ולא לתת לזה לקרות נגד עכו, הם במומנטום טוב וחייבים ניצחון".

אם לא יהיו הפתעות, דראפיץ' צפוי להמשיך בהרכב שניצח את חיפה, אך שינוי הכרחי יהיה בעמדת החלוץ מאחר שאיתי שכטר ייעדר (חמישה צהובים). בהתאם למיקום של ניקיטה רוקביצה יחליט דראפיץ' אם לפתוח עם לידור כהן או עם דובב גבאי.

למרות הפרסומים השונים על הארכת חוזהו של דראפיץ', מקורב לבעלים אלי טביב טען בסוף השבוע: "אנחנו רק בפברואר. טביב לא הציע לו חוזה וצריך לראות מה יהיה בפלייאוף. הוא יודע שדראפיץ' יצר לעצמו שם טוב, זה לא אותו מאמן אנונימי שהגיע מהלאומית, ויש קבוצות וסוכנים שכבר שמו עליו עין. טביב גם לא שוכח שיש לו דרכון זר שיכול לעזור עם הצעה מחו"ל, לכן הצדדים כרגע לא עוסקים בזה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר