"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עלילת שווא או סיפור אונס שהושתק

עובדת בחברת החשמל טוענת כי נאנסה על ידי עובד בכיר מלפני כ-18 שנה • עובדים בחברת החשמל: האישה חשודה בגנבה ומנסה על ידי האשמה למנוע את פיטוריה

,עודכן
צילום: יהושע יוסף //

סערה בחברת החשמל בעקבות טענותיה של עובדת ותי - קה, אשר טוענת כי נאנסה על ידי בכיר בחברה לפני 18 שנים והפרשה הושתקה. עובדים בחברה ציינו אתמול כי הם מעדיפים שלא לחרוץ דין בשלב זה, וכי יש לתת למשטרה לעשות את עבודתה.

הכל החל לפני כמה ימים כאשר יו"ר ועד העובדים בצפון, יעקב דבידה, הודיע לעובדת שכיום משובצת במקום אחר בחברה, כי עלו נגדה חשדות בנוגע לגניבה מקופת הוועד. אתמול הוגשה נגדה תלונה במשטרת חיפה בחשד למ - עילה בכספי ארגון העובדים. העובדת עתרה בתגובה לבית הדין לעבודה בעיר, בבקשה לתת צו שיחייב את הוועד לאפ לה להיכנס לבית העובד, כשבפסקה הראשונה היא מגוללת את מקרה האונס שאירע לכאורה.

היא ציינה כי בתחילת 1998 נאנסה על ידי בכיר בחברה, שיצא לפנסיה לפני כמה שנים. היא היתה אז גרושה ואם לילד בן שנתיים כשהבכיר הגיע לביתה בשעת ערב מאוחרת, בתואנה כי עליו למסור לה מסמכים שנדרשים לעבודתה, ואנס אותה. מאז, לדבריה, התנכלו לה בחברה כדי למנוע את פרסום הפרשה.

"מי יודע מה קרה לפני 18 שנה? היא בולדוזרית לא קטנה. הוא אחד שרחוק מלהיות 'קצב' של חברת החשמל," ציין עובד בכיר חברה. "היא הבינה שתפסו אותה על חם בגניבה, והיא כבר מעדיפה לסיים את תפקידה כנפגעת אונס מאשר כגנבת בחברה שעבדה בה 25 שנה," סיכם.

דוברת חברת החשמל, דליה בודינגר, מסרה: "חברת החשמל מגלה אפס סובלנות לתופעת ההטרדות המיניות. הנהלת החברה תשתף פעולה ככל שיידרש במ - קרים הנחקרים והמתבררים בבית הדין."

מפרקליטות מחוז חיפה נמסר כי התיק התקבל בפרקליטות בימים האח - רונים. הדברים ייבדקו ורק לאחר מכן תתקבל ההחלטה. הבכיר לשעבר דוחה את המיוחס לו וטוען כי מדובר בעלילת שווא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר