"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

7 חודשי מאסר לאוהד בית"ר שנתפס עם רימון הלם

מתן שמעון, שנחשד בכוונתו להשליך את הרימון במשחק מול הפועל ת"א, קיבל בנוסף עונש של 10 חודשי מאסר על תנאי לשלוש שנים, 4 שנות הרחקה מכל אירוע ספורט וקנס של 15 אלף שקלים

,עודכן
צילום: אלן שיבר // אוהדי בית"ר ירושלים. בבירה מנסים למצוא פתרון יצירתי לאירוח המשחק מול מכבי חיפה

בית המשפט המחוזי בתל אביב קבע היום (א') כי אוהד בית"ר ירושלים, מתן שמעון, שנתפס עם רימון הלם מחוץ לאיצטדיון בלומפילד לפני המשחק של קבוצתו מול הפועל ת"א בליגה בדצמבר, ירצה שבע חודשי מאסר בפועל.

בנוסף, הוטלו על שמעון 10 חודשי מאסר על תנאי למשך שלוש שנים, 4 שנות הרחקה ממגרשי הכדורגל ואירועי ספורט בכלל וקנס בסך 15 אלף שקלים. ההאשמות שבגינן הורשע שמעון הן החזקת נשק והתקהלות אסורה, וזאת במסגרת הסדר טיעון.השופט ירון לוי ציין בגזר הדין כי אלמלא הסדר הטיעון, לא היה מהסס להשית על הנאשם עונש מאסר חמור מזה שעתרו הצדדים במסגרת ההסדר.

בנושא אחר, לאחר הדיונים והערעור בעונש שספגה בית"ר ירושלים בעקבות התנהגות אוהדיה במשחק מול בני סכנין במושבה, פרסם היום (א') בית הדין העליון את הסיבות לדחיית הערעור של הקבוצה מהבירה על קנת 30 אלף השקלים ומשחק הרדיוס שספגה.

"ביום 10.1.16 התקיים משחק שבו אירחה המערערת את בני סכנין", נכתב בהחלטת בית הדין העליון, שכלל הרכב של שלושה דיינים, "ב-27.1 ניתנה החלטת בית הדין לפיה הורשעה הקבוצה בשלוש עבירות - התנהגות בלתי הולמת של האוהדים, התפרצות לשדה המשחק וקריאות גזעניות. העובדות שפורטו בכתב האישום אינן שנויות במחלוקת".

לגבי הטענה המרכזית בערעור בית"ר כי לא היה מקום להרשיע אותה בקריאות גזעניות, הבהירו הדיינים: "אין בידנו לקבל טיעון זה. בערעורה הודתה המערערת כי קריאות אוהדיה היו חמורות וראויות לגינוי. העתירה השנייה הינה לבטל את עונש הרדיוס ולגבי כך בית הדין ציין כי נוכח העובדה שזו הפעם הראשונה השנה שבית"ר הועמדה לדין בגין קריאות גזעניות לא רואים לנכון להפעיל את עונש הפחתת שתי הנקודות אלא לנקוט בגישה מקלה - עונש רדיוס של משחק אחד".

בבירה מתקשים להשלים גם עם העונש הזה, נוכח העובדה שהמשחק שבו ירצו את הרדיוס יהיה מול מכבי חיפה – משחק שאם היה מתקיים בטדי יכול היה להכניס לקופת המועדון יותר ממיליון שקלים. כעת מנסים בבית"ר למצוא פיתרון יצירתי לנושא ואולי לבקש דחייה של ביצוע העונש.

בתוך כך,לקראת משחק החוץ נגד רעננה ערך המאמן סלובודן דראפיץ' אסיפת וידאו שבה הראה לשחקניו את הדקות הטובות שלהם במשחק הליגה מול מכבי תל אביב ובנוסף משחקים של רעננה. המאמן שם דגש על שחקני ההתקפה של היריבה והזהיר את שחקניו ממצבים ניחיים. "זו לא קלישאה, המשחק מחר הוא משחק העונה שלנו. אם ננצח את רעננה הסיכוי שלנו לסיים במקום השלישי יהיה גבוה מאוד".

מבחינת הסגל, הבלם הספרדי חסוס רואדה, ששיחק לאחרונה עם זריקות בעקבות הפציעה בבטן, לא יהיה בסגל ומי שצפוי לפתוח במרכז ההגנה הוא ניסו קפילוטו. נס זמיר, שלא חש בטוב, נעדר מהאימון המסכם וככל הנראה לא יהיה בסגל. בחלק הקדמי מסתמן כי דראפיץ' ימשיך להעניק קרדיט לשכטר, רוקאביצה ואצילי.

ארסניו ולפורט ההולנדי עדיין לא בכושר משחק מלא וספק אם יתלבש למשחק.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר