"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מחוברים גרסת המציאות

מה קרה ליצאנית שסיפקה שירותים לקשיש ומדוע היא נזקקה לצוות רפואי בכדי להיפרד מהלקוח?

,עודכן

קשיש שמת בזמן שקיים יחסי מין עם יצאנית אותה הזמין, פונה על ידי הצוות הרפואי המקומי בזמן שהיצאנית עדיין מחוברת אליו.

הקשיש הזמין את היצאנית לביתו ובמהלך קיום היחסים התרגש, לקה בהתקף לב ומת. היצאנית המבוהלת ניסתה להתנתק מהקשיש על מנת להזעיק עזרה, אלא שאז גילתה שהיא "תקועה".

האישה חסרת המזל נאצלה להזמין את שירותי ההצלה ואלו הובילו אותה לבית החולים באמצעות אמבולנס, אלא שלפני כן נאצלה היצאנית לעבור טקס מביך במיוחד, כשהיא מובלת ברחוב עירומה ומחוברת לגופת הקשיש כשרק שמיכה דקה מפרידה בינה לבינו.

הזוג הובהל לחדר הניתוח כדי להפריד בניהם, לפני שהקשיש שוחרר לקבורה.

הווידאו הועלה לרשת לראשונה באתר סיני לפני שהפך לוויראלי בעולם כולו.

התופעה בה אנשים "נתקעים" בזמן סקס ולא מסוגלים להיפרד נדירה ונקראת "פין שבוי". התופעה מתרחשת כששריר הנרתיק מתהדק על הפין בעוצמה רבה יותר מבדרך כלל.

"שריר רצפת האגן של האישה שולט בקצב האורגזמה ושרירים אלו הם שתופסים כמו צבת את הפין של הגבר", מסביר ד"ר ג'ון דן, סקסולוג בריטי. "במצבים מסוימים, השריר לופת בחוזקה את הפין וכולא בתוכו ת הפין. במצב כזה בלתי אפשרי להתנתק. בסופו של דבר שרירי האגן נרגעים, הדם שהצטבר בפין זורם חזרה לגוף והזוג מסוגל להיפרד".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר