"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"ההפסד מאכזב, אבל המטרה העיקרית היא הליגה"

יואב כץ, בעליה של הפועל חיפה לא התרגש מההפסד בגביע למכ' חיפה והסביר שמאבקי הליגה הם החשובים • ביום שבת הקבוצה מקריית חיים תארח את הפועל כפ"ס ומקווים לחזור למסלול הניצחונות • בקבוצה התרשמו מהשוער הצעיר ניב אנטמן

,עודכן
כץ. מעדיף הקבוצה תתרכז בקרבות הליגה // כץ. מעדיף הקבוצה תתרכז בקרבות הליגה

באופן מפתיע, בהפועל חיפה לא לקחו קשה מדי את ההדחה מהגביע על ידי מכבי חיפה. משיחות כמעט עם כל הגורמים במערכת, מהבעלים יואב כץ ועד השחקנים, התשובות שהתקבלו היו בין היתר: "ההפסד מאכזב, אבל המטרה העיקרית היא הליגה". כבר ביום שבת תארח חיפה את הפועל כפ"ס למשחק תחתית חשוב ולמרות שני ההפסדים הרצופים של הקבוצה הבעלים יואב כץ נשמע אופטימי ואמר: "אני יכול להבטיח שאנחנו מנצחים את כפר סבא. אנחנו משחקים טוב כבר תקופה ארוכה ואין לי ספק שננצח".

בתוך כך, בקרב השחקנים ישנה ביקורת על הבאתו של השוער הקרואטי מריאן אנטולוביץ' שככל הנראה יתפוס את מקומו של ניב אנטמן הצעיר. אתמול הצטיין אנטמן עם מספר עצירות מרשימות, ואחד השחקנים אמר: "יש פה שוער להרבה שנים. אנחנו לא מבינים למה מביאים זרים ולוקחים סיכונים אם יש פה שוער שלליגה שלנו הוא מצוין". המאמן מאיר בן מרגי התייחס אף הוא לסוגיה ואמר: "לא הבאנו שוער על הראש שלו (של ניב אנטמן ל.נ). הבאנו עוד שוער זר כדי שיהיו לנו שני שוערים טובים ובריאים. ניב היה מצוין בדרבי, אבל למען האמת מכבי לא הגיעו להרבה מצבים".

בנושא אחר, הבעלים יואב כץ אמנם נמצא כבר שבועיים בישראל אבל עדיין לא החתים את דור מלול, תומר סוויסה ומהראן לאלה על חוזים חדשים. מאחורי הקלעים נערכות שיחות עם השלושה וכץ מצהיר כי "כל השלושה יהיו בהפועל חיפה בעונה הבאה". כמו כן, בחיפה ישנה שביעות רצון עד כה מהקשר הבלארוסי דימיטרי באגה, שהוא אגב, חתום גם לעונה הבאה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר