"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אונסק"ו מגנה תחרות קריקטורות אנטישמית באיראן
בתחרות הקריקטורות שנערכה באיראן מתמודדים ציירו קריקטורות שהגחיכו את סבלם של היהודים בשואה
הפרסום האיראני לתחרות האנטישמית // הפרסום האיראני לתחרות האנטישמית

אונסק"ו מגנה תחרות קריקטורות אנטישמית באיראן

בתחרות הקריקטורות שנערכה באיראן מתמודדים ציירו קריקטורות שהגחיכו את סבלם של היהודים בשואה

,עודכן

אונסק"ו מגנה את תחרות הקריקטורות האנטישמית, עליה הכריזה איראן. בתחרות שמטרתה הכחשת השואה, על המתמודדים ליצור קריקטורות שיגחיכו את הסבל היהודי בשואה. הזוכה בפרס הראשון צפוי לקבל 12,000 דולר במזומן, המקום השני 8,000 דולר והמקום השלישי 5,000 דולר.

התחרות הושקה בחודש שעבר בתגובה על החלטת השבועון הסאטירי שארלי הבדו לפרסם קריקטורה נוספת של הנביא מוחמד.

מזכ"ל אונסק"ו אירנה בוקובה נפגשה בפאריס עם מזכ"ל הקונגרס היהודי העולמי רוברט סינגר, גינתה את התחרות וטענה כי הדבר עומד בניגוד לערכים שמייצג אונסק"ו.

בפגישה השניים דנו גם על עליית האנטישמיות באירופה ועל מאמצי אונסק"ו להגן על אתרים יהודיים היסטוריים ותרבותיים במזרח התיכון, בעיקר בעיראק וסוריה.

"אני מצפה לבנות שותפות חזרה עם אונסק"ו ונמשיך לעבוד יחד בכדי להתמודד עם האנטישמיות", אמר סינגר.

הפגישה התקיימה זמן קצר לאחר וטו שהטילה בוקובה שחסם הצגת פוסטרים פלשתיניים שכללו תכנים אנטישמיים, באתר המורשת של הארגון.

בוקובה, לשעבר שרת החוץ הבולגרית, נמצאת בתפקידה מאז 2009 וידועה כמי ששמה את המאבק באנטישמיות בראש סדר העדיפויות שלה.

לפני שבועיים פנה שגריר ישראל באו"ם, דני דנון, למזכ"ל האו"ם, באן קי-מון, ודרש ממנו לגנות את איראן על התחרות.

במכתב לבאן כתב דנון כי "הכחשת השואה היא הביטוי החזק ביותר של אנטישמיות, המעניק לגיטימציה לרצח של 6 מיליון יהודים". "האו"ם יציין בסוף החודש את יום השואה הבינלאומי", הזכיר השגריר הישראלי, "וזה קורה בזמן שמדינה החברה בארגון מייצרת תחרות בינלאומית שכל תכליתה הכחשת שואה. על האו"ם לעמוד לצידה של ישראל ולגנות את המעשה הנתעב הזה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו