"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מילאן תובעת שחקן ששיקר בנוגע לגילו

הרוסונרי גילו כי יוסופה יאפה שיקר בנוגע לגילו כששיחק אצלם • הגנאי טען שהוא בן 13, כשלמעשה היה בן 22

,עודכן
צילום: EPA // ברלוסקוני. אשתו של הבעלים תעיד בבית המשפט

מילאן החליטה לקחת לבית המשפט את שחקנה לשעבר יוסופה יאפה באשמת הונאה וזיוף, לאחר שהשחקן הגנאי טען שהוא צעיר בתשע שנים מגילו האמיתי כשהגיע לקבוצת הנוער ב־2009.

יאפה הצליח לשכנע את רשויות ההגירה באיטליה שהוא בן 13 למרות שהיה בן 22, בטענה שאיבד את כל מסמכיו. ב־2013 הוא חתם על חוזה מקצועני במילאן ורשם כמה הופעות בקבוצה עד גיל 19. עד כאן הכל טוב ויפה, אבל פרטים שעדכן לאחרונה בפייסבוק אודות מקום לימודיו העלו חשד שהשחקן אינו דובר אמת.

יאפה, שמתגורר היום בגרמניה ומשחק בדואיסבורג, יאלץ להגיע לבית המשפט באיטליה, כאשר על דוכן העדים עשויים לעמוד מאמנו לשעבר פיליפו אינזאגי, אדריאנו גליאני וברברה ברלוסקוני.

אגב, זו אינה הפעם הראשונה שיאפה מסתבך עם החוק, כאשר לפני כשנה קבוצתו דאז איינטרכט פרנקפורט שילמה ערבות של 100,000 דולר לאחר שהואשם באונס. הפעם, כך מסתמן, הוא צפוי לעונש כבד הרבה יותר מהסיבה הפשוטה שאם יורשע, כבר לא יחשב לקטין.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר