"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תקדים: התעלל בכלבים ונאסר ל-15 חודשים

בית המשפט באשקלון גזר על תושב העיר עונש חסר תקדים לאחר שהורשע בהרג גורת כלבים והכאת אמה

,עודכן
// צילום אילוסטרציה: GettyImages //

בית המשפט באשקלון גזר על תושב העיר, בן 37, 15 חודשי מאסר בפועל לאחר שהרשיע אותו בהתעללות בכלבים. בכתב האישום פורט כי בפברואר 2015 הנאשם הגיע לביתו כשהיה בגילופין. על רקע ויכוח שהתגלע בינו לבין אחותו, הוא נטל גורת כלבים בת 3 שבועות השייכת לה, הטיח בחוזקה על הקיר וגם למותה.

מיד לאחר מכן עזב את הדירה, אך כששב אליה הבחין באחותו אוחזת באם הגורה באמצעות רצועה.

הנאשם, שלא נרתע ממעשיו עד כה, ניגש לעברה ותקף את הכלבה במכות אגרוף בראשה. אחותו של הנאשם שנחרדה ממעשיו, שחררה את הכלבה מהרצועה על מנת שזו תימלט על נפשה.

במהלך המשפט נטען על ידי התביעה המשטרתית כי "חברה נאורה נמדדת לא רק ביחס כלפי בני אדם, אלא גם כלפי בעלי חיים, שלא יכולים להתמודד עם בני אדם והם חסרי אונים".

בעקבות המקרה נעצר החשוד לחקירה בתחנת המשטרה ומעצרו הוארך מעת לעת בבית המשפט. לאחר סיום החקירה הועבר התיק לידי מחלק תביעות לכיש שהגישו כתב אישום כנגד הנאשם לבית המשפט, שדחה את המלצת שרות המבחן להליך טיפולי משקם לנאשם.

לצד עונש המאסר נגזרו על הנאשם גם קנס כספי וערבות כספית בה מתחייב להימנע מביצוע עבירה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר