"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המחבט ינצח את הפה?

הוא זיעזע את עולם הטניס בהתנהגות מבישה, גילה כישרון על המגרש והפך למותג מנצח אצל התאגידים הגדולים • ניק קיריוס מקווה לספק לאוסטרלים גרנד סלאם מעניין (מהסיבות הנכונות)

,עודכן
צילום: GettyImages // קיריוס. 30 בעולם

עונת הטניס תצא בתחילת השבוע לדרך, עם הגרנד סלאם הקשוח מכולם: אליפות אוסטרליה. גם הטורניר הראשון של העונה, גם חום אימים וגם טניסאים שמתאוששים משנה ארוכה. זו הסיבה שהאוסטרלים אופטימיים אבל גם חוששים, כאשר יש להם גיבור מקומי שיכול לגנוב את ההצגה ולהעפיל לרבע הגמר.

ניק קיריוס, עוד לא בן 21, מדאיג את האומה לאחר שנפצע בקרסולו במהלך השבוע, אבל המדורג 30 בעולם הבטיח שהוא כשיר לטורניר הגדול, שיחל בין ראשון לשני (הבוקר תיערך ההגרלה).

ב־2013 האוסטרלי ממוצא יווני זכה בטורניר הנוער באוסטרליה ובאותה שנה גם בטורניר הזוגות לנוער בווימבלדון. שנה לאחר מכן ניצח את רפאל נדאל בשיאו על הדשא בווימבלדון. באוסטרליה 2015 רשם טורניר חלומי כשנעצר רק ברבע הגמר נגד אנדי מארי. לצד ההישגים, קיריוס הפך גם לאחד הטיפוסים הבעייתיים בסבב לאחר שסינן לעברו של סטן ואוורינקה במשחק ביניהם בשנה שעברה שחברו האוסטרלי, טנאסי קוקינאקיס, שכב עם חברתו ואף הוסיף לאחר מכן ש"ואוורינקה שוכב עם ילדות בנות 18".

עולם הטניס הזדעזע מהטניסאי עם הפה המלוכלך והשיער שמחליף תספורות וצבעים בקצב, והוא אף נקנס ב־10,000 דולר. אמו סיפרה אחר כך שהיא סגרה את חשבון הטוויטר שלה לאחר שזכתה "להתקפות מילוליות מרחבי העולם".

בעידן של טניסאים משעממים הפך הילד הרע למותג מנצח אצל התאגידים הגדולים. אדידס ונייקי נלחמו עליו למרות, וכנראה בגלל, התדמית. קולקציית נייקי שלו לטורניר הקרוב תכלול בעיקר "השפעות של החופים האוסטרליים", מה שאומר שנראה אותו בבגדי רשת צבעוניים. אז נכון שברנרד טומיץ' הוא האוסטרלי הבכיר בעולם (17) ולייטון יואיט מגיע לטורניר הביתי האחרון שלו ממעמקי המקום ה־306 בעולם, אבל קיריוס הוא מי שממלא את מדורי הטניס ביבשת בשבוע האחרון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר