"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לנהל קבוצה בלי להשקיע כסף?

הרכישה הצפויה של הפועל עכו כמקרה מבחן למציאות הלכלכית החדשה בעונה הבאה: 6 מיליון שקלים מהסכם זכויות השידור, 2 מיליון מהעירייה ומיליון וחצי מהטוטו • הערב בגביע: הקבוצה תתארח אצל בני יהודה בסיבוב ח' (19:00)

,עודכן
צילום: יוסי שקל // ראש העירייה שמעון לנקרי עם יו"ר ההתאחדות לשעבר אבי לוזון במעמד חניכת האיצטדיון בעכו

אביבה מליחי, הבעלים המיועדת של הפועל עכו, תגיע הערב לאצטדיון בלומפילד ותצפה בקבוצה החדשה שלה במשחק גביע המדינה מול בני יהודה. בעיריית עכו מרוצים מאוד מההסכם עם מליחי שכן המהלך יוריד מהעירייה את נטל ניהול המועדון. עם זאת, גורמים בתוך הקבוצה טוענים כי לאור הסכמי השידור החדשים אפשר יהיה לנהל את הפועל עכו בעונה הבאה מבלי להשקיע כספים פרטיים.

בסך הכל, צפויים להיכנס לקופת המועדון הקטן כשישה מיליון שקלים מהסכם השידור החדש מול חברת צ'רלטון, כאשר העירייה מתחייבת להזרים בכל עונה שני מיליון שקלים והמתקנים העירוניים יעמדו לרשות הקבוצה ללא עלות. בנוסף, עוד כמיליון וחצי שקלים אמורים להגיע מהסכם השיווק עם הטוטו ועוד כחצי מיליון שקלים ממכירת מנויים.

"אם היינו מתחילים את העונה הנוכחית עם הכנסה של 10 מיליון שקלים וזה עוד לפני שמכרנו כרטיס אחד אז ברור שהיתה פה קבוצה טובה", הסביר גורם בקבוצה, "העירייה רצתה להוריד מעצמה את הקבוצה ועשתה זאת. זה טוב שיש בעלים פרטי, אבל צריך להמתין ולראות כמה כסף יכניסו קבוצת המשקיעים החדשה".

בחזרה למשחק הערב. המאמן ירון הוכנבוים יקבל בחזרה את ארבעת המורחקים שלא נטלו חלק במשחק הליגה מול הפועל ב"ש. מדובר בברניסלאב יובאנוביץ', עדנאן זהירוביץ', סמואל גילמור ודור כוכב כאשר כל הארבעה צפויים לפתוח בהרכב. הוכנבוים יציב את אחמד קאסום בעמדת המגן הימני.

אתמול חתם בעכו הקשר יניב בריק שנחשב להבטחה גדולה במחלקת הנוער של מכבי חיפה. בריק חתם עד לסיום העונה, אך הוא לא יוכל לשחק הערב מאחר והוא סוחב הרחקה מקבוצתו הקודמת, הפועל נצרת עילית.

הרכב משוער: דני עמוס, אחמד קסום, בוריס קופיטיביץ', מושיקו מישאלוב, שמוליק מלול, עדנאן זהירוביץ', ברניסלב יובאנוביץ', ציון צמח, דור כוכב, סמואל גילמור ואליאור סיידר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר