"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שרה נתניהו נחקרה בפעם השנייה

שבה והכחישה את הטענות סביב העסקת החשמלאי במעון בקיסריה, וסביב הוצאות מימון המטפלת באביה המנוח, בעת שהתגורר במעון ראש הממשלה

,עודכן
משרדי להב 433, אמש \ צילום: לירון מולדובן // משרדי להב 433, אמש

רעיית ראש הממשלה, שרה נתניהו, נחקרה אתמול בפעם השנייה בפרשת מעונות ראש הממשלה במשך כחמש שעות וחצי במשרדי להב 433. במשטרה עדיין לא החליטו אם נתניהו תידרש לחקירה נוספת.

החקירה אתמול נסבה, בין השאר, סביב העסקתו של החשמלאי אבי פחימה בביתם הפרטי של משפחת נתניהו בקיסריה, וכן סביב הוצאות מימון המטפלת באביה המנוח של רעיית רה"מ, שמואל בן ארצי ז"ל, בעת שהתגורר במעון ראש הממשלה בירושלים.

בחקירתה שבה נתניהו וטענה כי לא עסקה בהפעלתו של החשמלאי פחימה, וכי כל ההוצאות הפרטיות הקשורות בטיפול באביה המנוח שולמו מכיסה הפרטי.

חקירתה הקודמת של רעיית רה"מ נערכה ביום חמישי שעבר, וגם היא נמשכה כחמש שעות וחצי. החקירה הראשונה עסקה ברובה בעניין "הארוחות המנופחות" לכאורה שהוזמנו למעון ראש הממשלה. החוקרים נשענו בין היתר על עדותו של אב הבית לשעבר, מני נפתלי, אך נתניהו הטילה את האחריות לניפוח הוצאות הכלכלה במעון על נפתלי עצמו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר