"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פטר בוש מונה למאמן מכבי ת"א

ההולנדי בן ה-52, שהגיע מוויטסה ארנהיים, חתם לשנה וחצי אצל האלופה • גולדהאר: "החתמה משמעותית" • בוש: "מכבי ת"א פנו אליי מספר פעמים והחלטתי להיענות לאתגר"

,עודכן
צילום: מתוך טוויטר // בוס. השריף החדש בקריית שלום

למכבי ת"א יש מאמן חדש - פטר בוש ההולנדי, שעזב את ויטסה ארנהיים וחתם בשורות האלופה הישראלית לשנה וחצי. בוש יחליף בתפקיד את סלבישה יוקאנוביץ', שהתפטר לפני תשעה ימים ועבר לאמן את פולהאם האנגלית.

בסוף השבוע האחרון הגיע בוש לישראל ונפגש עם המנג'ר יורדי קרויף ועם המנכ"ל מרטין ביין, בפגישה בו סוכמו בכלליות פרטי העסקתו. אתמול הודה בוש בתקשורת ההולנדית כי הוא מנהל מגעים עם הצהובים וראשי ארנהיים ביקשו ממנו להבהיר תוך יומיים אם הוא מתכוון לעזוב. בוויטסה ארנהיים משחק הקפטן לשעבר של מכבי, שרן ייני.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

בוש בן ה-52 החל את דרכו כמאמן בשנת 2000 ועבר באפלדורן, דה חראפשאפ, הראקליס ופיינורד בה היה מנהל ספורטיבי לפני שחזר להראקליס וחתם בויטסה לפני שנתיים.

"זוהי החתמה משמעותית למכבי וצעד חשוב בשעה שאנו ממשיכים לקדם ולפתח את המועדון ואת היכולות של הסגל", אמר הבעלים מיץ' גולדהאר, "יש לנו עמדה ברורה לגבי המקצוענות הנדרשת במועדון מסוג זה על מנת שנוכל לממש את היעדים הספורטיביים שלנו ולמאמן יש תפקיד מרכזי בהצלחה שלנו. אנו באמת מאמינים כי המוניטין המשובח של פיטר והשקפתו על המשחק יוכיחו עצמם כמשמעותיים בתכניות העתידיות שלנו לקדם את המועדון ולהגשים את השאיפות שלנו".

המנג'ר קרויף אמר כי "אנו מאושרים להחתים את פיטר, עקבתי אחר ההתקדמות של פיטר במשך שנים ארוכות והתרשמתי רבות מהעבודה שעשה, עובדה שהובילה אותנו לנסות ולהחתימו בכמה הזדמנויות שונות בעבר".

מנכ"ל מכבי ת"א, מרטין ביין, הוסיף כי "החתמתו של מאמן אירופי כה מוערך בדמותו של פיטר, אינה מהווה רק הישג גדול אלא גם עדות להתקדמות שעשתה מכבי בתקופה האחרונה".

מאמן החדש של מכבי ת"א, התייחס למינויו באתר הרשמי של ויטסה ארנהיים קבוצתו לשעבר, והסביר מדוע החליט לעזוב: "מכבי ת"א פנו אליי מספר פעמים, הקשבתי לתכניות שלהם והחלטתי להיענות לאתגר. נהניתי מאוד לעבוד ב-וויטסה, אני אתגעגע מאוד לצוות האנשים הנהדר שעובד במועדון, אבל לעומת זאת גם לי יש שאיפות כמאמן ראשי".

בוש לא שכח להיפרד מהאוהדים שליוו אותו ואמר: "תמיד התרגשתי מהתמיכה הנרחבת ומהנאמנות של האוהדים. הם עמדו שוב ושוב מאחורי הקבוצה בכל רגע. יש לי חוויה מאוד נעימה מוויטסה ואני רוצה להודות להם על כך".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר