"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עוד ערב עגום: רק 0:0 להפועל ת"א מול הפועל חיפה

הפועל ת"א שוב גרמה למפח נפש אצל אוהדיה, עם משחק ביתי שישי ברציפות ללא שער זכות, ושקיעה בתוך התחתית הבוערת

,עודכן
צילום: אלן שיבר // סרדל מול שגיב יחזקאל. כדורגל שפל

אפילו זקני השבט מבין אוהדי הפועל ת"א מתקשים לזכור מתי הקבוצה שלהם לא הצליחה להבקיע שער זכות בשישה משחקי בית רצופים. אבל זו המציאות של הפועל ת"א מודל 2016 - היא לא מציגה כדורגל חיובי או מנצחת, כך שהנתון המביך של ניצחון בית בודד אחרי 17 מחזורים כלל לא מפתיע אף אחד.

ודווקא אתמול זה היה באופן יחסי אחד המשחקים היותר טובים של האדומים בתקופה האחרונה. הם שלטו, ונלחמו, אבל פרט למצבים של רייכרט וביטון, הקבוצה של גיא לוי לא היתה מסוכנת כלל.

כאשר קלאודיו בומבה נכנס כמחליף האוהדים שרקו בוז צורם, רק שהבוז הזה לא הופנה לרומני אלא כלפי המאמן גיא לוי, שבמקום להכניס חלוץ במקום אחד הקשרים האחוריים, המשיך לשחק באופן פחדני ומבוקר. ככה לא מנצחים. כאשר גיא לוי הבין שהוא חייב לנסות להכריע את המשחק הוא שלף מהימ"ח את דודו ביטון, שאמור בימים הקרובים לעזוב, במטרה שיכריע את המשחק, אבל זה לא עזר.

גיא לוי מפנטז כמה שבועות על ינואר, אפשר להבין אותו, אבל יכול להיות שגם ינואר לא יעזור לו.

ומה נגיד על הפועל חיפה? היא לא הייתה במשחק משריקת הפתיחה. האסטרטגיה שלה הייתה נלהגן ומדי פעם לצאת למתרצות, דבר שלא ברור מדוע בן מרגי ניסה לשחק ככה בטח מול יריבה שלו לתחתית ולא מול ב"ש או מכבי ת"א, אבל בסיום המשחק הם גם כמעט הצליחו לגנוב גול, אך צליל חתוכה הציל את הקבוצה שלו מהפסד מביך.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר