"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
חוסלו מעורבים בפיגועים בפאריס
10 בכירים בדאעש חוסלו בתקיפות מהאוויר, בהם כאלה שתכננו את מתקפת הטרור בחודש שעבר, וכאלה שתכננו פיגועים עתידיים
אנשי כוחות הביטחון והרוג בפיגוע סמוך לתיאטרון הבטקלאן // צילום: Gettyimages // חוסלו גם כמה מעורבים בפיגועים בפאריס. אנשי כוחות הביטחון והרוג בפיגוע סמוך לתיאטרון הבטקלאן

חוסלו מעורבים בפיגועים בפאריס

10 בכירים בדאעש חוסלו בתקיפות מהאוויר, בהם כאלה שתכננו את מתקפת הטרור בחודש שעבר, וכאלה שתכננו פיגועים עתידיים

,עודכן

הקואליציה נגד דאעש שפועלת בהובלתה של ארצות הברית חיסלה עשרה מפקדים בדאעש בהפצצות מהאוויר בחודש האחרון, בהם גם כמה המקושרים לפיגועים הרצחניים בפאריס. כך אמר דובר של הקואליציה.

"במהלך החודש האחרון הרגנו עשרה אישים בהנהגת דאעש בהתקפות מן האוויר, בהם כמה שתכננו פיגועים, וכמה מהם מעורבים גם בפיגועים בפאריס, אמר קולונל סטיב וורן מהצבא האמריקני, דובר הקואליציה נגד דאעש. הוא הוסיף כי כמה מהם תכננו עוד תקיפות עתידיות במדינות המערב.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

אחד מיעדי החיסול היה עבדול קאדר חכים, שסייע לפעולות החוץ של הארגון והיה מעורב בתקיפות בפאריס, אמר הדובר. הוא נהרג בעיר מוסול שבצפון עיראק לפני שלושה ימים.

יומיים לפני כן נהרג בהתקפה מהאוויר שארף אלמואדן, פעיל דאעש בסוריה שלו קשר ישיר לעבדל חמיד אבאוד, המוח מאחורי הפיגועים בפאריס בחודש שעבר, בהם נרצחו 130 בני אדם. אלמואדן עסק בתכנון פיגועים עתידיים נגד המערב, אמר וורן.

הצלחות גם בשדה הקרב

לדברי הקולונל, את ההשפעה של חיסול המפקדים ניתן לראות גם בתבוסה של דאעש בשדות הקרב השונים. צבא עיראק זכה השבוע בניצחונו הגדול הראשון נגד הארגון וכבש מחדש את העיר רמאדי ממערב לבגדד, שתפס הארגון לפני כחצי שנה.

"ניתן להשליך כמה מהניצחונות האלה בעובדה שהארגון מאבד את ההנהגה שלו", אמר וורן. עם זה, הוא הוסיף כי לארגון "עדיין יש ציפורניים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו