"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"כולנו מרגישים תחושת פספוס"

במכבי פ"ת מאוכזבים מתוצאת התיקו מול הפועל חיפה ובעיקר מקריאות הקהל • "כנראה שהאוהדים התרגלו לטוב"

,עודכן
מהראן לאלה בדרך לשיוויון מול פ"ת // אלן שיבר // מהראן לאלה בדרך לשיוויון מול פ"ת

תחושה של פספוס במכבי פ"ת אחרי שהשמיטה יתרון במשחק בו אירחה אתמול (שבת) את הפועל חיפה, משחק שהסתיים בתוצאה של תיקו 1:1. הקבוצה של רן בן שמעון יצאה מהמשבר בו הייתה בשבועות קודמים והשיא היה ביום שלישי האחרון בו העפילה לחצי גמר גביע הטוטו, אך לצד השמחה מן הימים האחרונים אמש במהלך המשחק נשמעו מהיציעים אוהדים שצועקים לשחקנים "ביזיון" דבר שהעכיר על השמחה של השבוע האחרון.

"שמענו את הקריאות בעיקר לקראת הסוף" סיפר המגן נאור פסר "ואני מעדיף לא להתייחס לכמה קריאות של אוהדים שכנראה שהתרגלו לטוב ומצפים שננצח בכל משחק, היום אנחנו הרבה יותר טובים מהפועל חיפה, כולנו מרגישים תחושת פספוס אחרי התיקו הזה אבל אין מה לעשות, צריך להסתכל קדימה".

על הקושי להתמודד מול קבוצות שסוגרות מולם אמר: "קבוצות למדו אותנו ובאות נגדנו אחרת וממש משנות את רוב המערך שלהם אבל התפקיד שלנו לזה למצוא את הדרכים לפרוץ את זה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר