"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפועל ת"א הובסה בקריית שמונה

בגשם השוטף האדומים הובכו הערב מול הקבוצה הצפונית • קריית שמונה התאוששה מרצף של שבעה הפסדים • פדרו גלבאן ובני יהודה חיכו לדקה ה־90 כדי לנצח 0:1 את הפועל עכו

,עודכן
שחקני קריית שמונה חוגגים שלושער על חשבון הפועל ת"א // שחקני קריית שמונה חוגגים שלושער על חשבון הפועל ת"א

שבע בום.המטריות ביציע אוהדי עירוני ק"ש נתנו סוג של אשליה שהגיע הרבה קהל למשחק הבית מול הפועל ת"א. אבל בקושי 1,400 צופים, שליש מהם אדומים שהגיעו מהמרכז, הצפינו רק כדי לראות את המקומיים קוטעים רצף של שבעה משחקי ליגה ללא ניצחון וגורמים לגיא לוי לשקוע עמוק בבוץ.

בשבוע שעבר תקף לוי חלק מאנשי התקשורת שלא נותנים מספיק זמן לבנות משהו בקבוצה שלו. חלקם גם הואשמו באינטרסים כאלה ואחרים. אבל השורה התחתונה היא שאחרי חמישה משחקים על הקווים המצב בשורות האדומים החמיר תחת המאמן. הדבר היחיד שהוא הצליח עד כה, לפחות כמו קודמיו בתפקיד, הוא להפסיד לק"ש בתוצאה זהה לזו שהיתה בבלומפילד בסיבוב הראשון. את השער השלישי לק"ש כבש אור אוסטוינד, שעובר עונה לא פשוטה ברמה האישית. במצב של ק"ש העונה, אולי סלאח חסארמה יפנים שאין לו הרבה שחקנים יצירתיים ברמתו. מצד שני, אחרי השער שכבש הערב ברונו קוניה (השער השני), שקיבל העונה קרדיט בלתי נגמר, קשה לראות את חסארמה יוצא מהקיבעון.

ואז הגיע פדרו.יוסי מזרחי עמד על הקווים בפעם השלישית כמאמן בני יהודה ורצה ניצחון ראשון בעכו.

במחצית השנייה המארחים התעוררו ולמרות מצב טוב של דור כוכב, לא הצליחו לכבוש. בדקה ה־90 שוער הפועל עכו דני עמוס השמיט כדור בתוך הרחבה, ומי אם לא פדרו גלבאן, המושיע של השכונה, כבש את שער הניצחון והוריד את הפועל עכו מתחת לקו האדום.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר