"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יוסי אבוקסיס פוטר מבני יהודה

המאמן שילם את מחיר הקרע בינו לבין המנכ"ל משה דמאיו על רקע פרשת בן צעירי • דרור קשטן מועמד לתפקיד

,עודכן
יוסי אבוקסיס. שילם את המחיר // יוסי אבוקסיס. שילם את המחיר

די כצפוי, סיים הבוקר (ג') יוסי אבוקסיס את תפקידו כמאמן בני יהודה. בתחילה היה אמור אבוקסיס לנהל את משחקה הקרוב של הקבוצה מול מכבי חיפה, אולם במועדון החליטו לשחרר את המאמן מיידית.הרקע לפיטורים הוא המתיחות שנוצרה בין אבוקסיס למנכ"ל משה דמאיו, על רקע פרשת בן צעירי. ההפסדים האחרונים של הקבוצה לא תרמו למצב, ואבוקסיס שילם את המחיר.

אבוקסיס לבני יהודה בקדנציה האחרונה באמצע עונת 2013/2014 והחליף את דרור קשטן, אבל למרות שיפור ביכולת המשחק, הקבוצה נשרה לליגה הלאומית. אבוקסיס הצליח להעלות את הקבוצה תוך עונה אחת בחזרה לליגת העל, והעונה שנפתחה בצורה סבירה הגיעה לפני קצת יותר משבועיים לנקודת מפנה בעקבות סיפור השעייתו של צעירי ואחר כך גם עניין הוצאתו של אוהד קדוסי מהסגל.

בבני יהודה הגיבו לעניין ופירסמו באתר הרשמי של הקבוצה: "אנו מאחלים ליוסי אבוקסיס הצלחה בהמשך דרכו ומודים לו על תרומתו למועדון". המועמד המוביל להחלפת אבוקסיס הוא קשטן, שבשנים האחרונות אימן את בני יהודה בשתי קדנציות ונמצא בקשר טוב עם דמאיו. שמות נוספים שהוזכרו למשרה הם של אלישע לוי, מרקו בלבול ויוסי מזרחי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר