"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

במכבי חיפה מתכוננים לעזיבת טוואטחה

בקבוצה מבינים שהמגן ככל הנראה יעזוב בחודש ינואר או בקיץ • סאן מנחם, שמציג יכולת טובה, אמור לתפוס את מקומו

,עודכן
טאלב טוואטחה. בקרוב בקבוצה אחרת? // טאלב טוואטחה. בקרוב בקבוצה אחרת?

במכבי חיפה עדיין לא התקבלו החלטות סופיות לגבי חלון ההעברות בחודש ינואר, אך לכולם במועדון ברור כי עזיבה של המגן טאלב טוואטחה בהחלט נמצאת על הפרק. למאמן רוני לוי יש כוונה לתת את חולצת ההרכב הראשון לסאן מנחם, שלקח בשתי ידיו את ההזדמנויות שניתנו לו במהלך העונה.

עם זאת, נשקלת אפשרות לצרף מגן נוסף כאשר שמו של גל שיש, שסיים את חוזהו בוולין האוקראינית, נמצא על הפרק. גורמים במועדון הבהירו כי לא יצאו להרפתקה כלכלית ובכל מקרה בונים על מנחם כשחקן העתיד לאחר עזיבתו של טוואטחה, בין אם זה יקרה בעוד כחודשיים או רק בקיץ.

בתוך כך, בחיפה נערכים למשחק גביע הטוטו מחר (ג') בנתניה מול מכבי פ"ת (20:30, נתניה) כאשר בצוות המקצועי צפויים לאפשר מנוחה לרוב שחקני ההרכב הפותח. מי שצפויים לשחק מחר הם הבלם עיאד חבשי, הקשרים קובי מויאל ועטאא ג'אבר, כאשר בחוד עשויים לשחק שחר הירש ואלון תורג'מן, שלאחרונה מאוכזב מכך שהוא אינו מקבל דקות משחק.

במועדון קיבלו בהבנה את ההחלטה לשחק מחר בנתניה כדי לאפשר לדשא באצטדיון בחיפה להשתקם. "אנחנו הולכים יד ביד עם הנהלת האצטדיון, כי בסוף סמי עופר הוא הבית שלנו", הסבירו במועדון והוסיפו: "כר הדשא במשחק האחרון היה לא טוב ועדיף לשמור על בריאות השחקנים". בעלי מנויים ואוהדים שרכשו כרטיסים למשחק הליגה האחרון מול מכבי נתניה יוכלו לרכוש כרטיס למשחק מחר ב-20 שקלים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר