"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טורקיה תסייע לאירופה במשבר הפליטים

בתמורה לכספים ולדיונים על הצטרפותה לאיחוד • בנוסף: תעביר את גופת הטייס הרוסי למוסקבה

,עודכן
מהגרים בגרמניה, צילום: אי.אף.פי

בתמורה לכספים ולדיונים מחודשים על הצטרפותה של טורקיה לאיחוד,טורקיה תסייע לאיחוד האירופי להתמודד עם שטף המהגרים לגבולות היבשת. כך נקבע בהצעת טיוטה לוועידה טורקית-אירופית.

"שני הצדדים יגבירו את שיתוף הפעולה שלהם בנושא המהגרים שאינם זקוקים להגנה בינלאומית, ימנעו מעבר לטורקיה ולאיחוד האירופי ויבטיחו את החזרתם המהירה של מהגרים שאינם זקוקים להגנה בינלאומית לארצות מוצאם", נכתב בטיוטה.

בתמורה לכך, טורקיה תקבל מהאיחוד האירופי שלושה מיליארד יורו על מנת לסייע לה להתמודד עם בעיית המהגרים בשטחה. הסכום עשוי להשתנות בהמשך בהתאם להתפתחויות.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

בנוסף, האיחוד האירופי יחדש בחודש הקרוב את המשא ומתן עם טורקיה בנוגע להצטרפותה לאיחוד. השיחות על הצטרפותה של טורקיה לאיחוד החלו בשנת 2005, ומאז הם נגררים בלי החלטות. עוד נקבע בוועידה המשותפת כי עוד דיונים ייקבעו במהלך הרבע הראשון של שנת 2016.

האיחוד האירופי מתכנן גם להסיר בעוד כשנה את הדרישה לוויזה מתיירים טורקים המבקשים להיכנס למדינות האיחוד, זאת במידה ואנקרה תעמוד בתנאים המוקדמים לכך.

גופת הטייס תועבר לרוסיה

במקביל, טורקיה מתכוננת להעביר למוסקבה את גופת הטייס הרוסי שנהרג לאחר שהופל על ידי חיל האוויר הטורקי בשבוע שעבר. גופת הטייס הועברה הלילה לטורקיה, לאחר שהטייס צנח בשטחי המורדים הטורקמנים בסוריה ונהרג.

אנדרטה לזכרו של אולג פשקוב, הטייס הרוסי, מחוץ למשרד ההגנה הרוסי במוסקבה // צילום: אי.פי.איי

ראש ממשלת טורקיה, אמחט דבוטאולו, אמר במסיבת עיתונאים באנקרה כי הגופה מטופלת בהתאם לחוקי הכנסיה האורתודוכסית.

הוא לא פירט כיצד הועברה הגופה לטורקיה, אך הוא ציין כי נספחים רוסים בדרכם למקום בו נמצאת הגופה כדי לקחת חלק בהעברתה לרוסיה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר