"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מי החביא גראס בתא של המורה?

ת"א: מורה בתיכון הופתעה לגלות חצי ק"ג מריחואנה מוחבא בארונית בית הספר • המשטרה עצרה שני עובדי ניקיון החשודים בסחר בסמים

,עודכן
הפתעה בארון. חצי קילו גראס בשקית // צילום: GettyImages // הפתעה בארון. חצי קילו גראס בשקית

מורה בתיכון בתל אביב התפלאה לגלות חצי ק"ג של סם מסוג מריחואנה, מחולק לעשר מנות, שהוסלק בתוך הארונית שלה בבית הספר. המורה התלוננה במשטרה וסיפרה כי מספר ימים קודם לכן, פנתה אליה המנקה בבית הספר, תושבת יפו בת 25, וביקשה לעשות שימוש בתא האישי שלה על מנת לאחסן בו פרטי לבוש.

שוטרי משטרת תל אביב צפון עצרו את המנקה יחד עם גבר נוסף, המועסק גם הוא כמנקה במוסד החינוכי, בחשד לסחר בסמים. בחקירתה מסרה כי היה זה יומה הראשון לעבודה וכי הגבר הוא שביקש ממנה לשים בארונית את השקית עם הסמים, כשהיא כלל לא הייתה מודעת לתוכנה. החשוד עצמו הכחיש גם כן את המיוחס לו, וטען כי היא אמרה לו שלבעלה יש אישור לגראס רפואי.

היום (רביעי) הובאו השניים להארכת מעצרם בבית משפט השלום בתל אביב. שופט השלום ירון גת קבע כי קיים חשד סביר כי החשודים ביצעו עבירות סמים, והורה על הארכת מעצרם בחמישה ימים. במשטרה מנסים כעת לבדוק למי היו מיועדים הסמים.

מפקד תחנת תל אביב צפון סגן ניצב ניסי דאודי אמר בתגובה כי "מדובר באירוע חמור שכן החשודה ניצלה את טוב ליבה של המורה והשתמשה ברכושה לצורך ביצוע עבירה חמורה של הסתרת סמים בתוך מוסד חינוכי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר