"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אני מכריז עליכם כבעל ופיצה

לא קל למצוא אהבת אמת, אלא אם כן האהבה שלך מורכבת בעיקר מבצק וגבינה

,עודכן
הרשויות והכנסייה לא הסכימו להכיר בברית הקדושה, הפיצרייה המקומית דווקא כן // מתוך הטוויטר // הרשויות והכנסייה לא הסכימו להכיר בברית הקדושה, הפיצרייה המקומית דווקא כן

גבר רוסי מאס בחיפושי הסרק אחר נפש תאומה, והחליט להתחתן עם הדבר היחיד שלא אכזב אותו מעולם - פיצה.הגבר שלא מסר את שמו, אמר כי החליט לקשור את גורלו עם פיצה בגלל שמאס בחיי בדידות: "בשלב כלשהו הבנתי שחצי מהחברים שלי מתלוננים על בנות זוגן, בעוד החצי השני מתלונן על כך שאין להם בנות זוג.

אהבה בין שני בני אדם היא דבר מסובך, לפחות לי יש את האהבה שלי לאוכל", הסביר החתן הטרי, "הפיצה שלי לא תדחה אותי או תבגוד בי".

"לא אכזב או תבגוד בי", הזוג הטרי בטקס הייחודי // מתוך טוויטר
"לא אכזב או תבגוד בי", הזוג הטרי בטקס הייחודי // מתוך טוויטר

"לא תאכזב או תבגוד בי", הזוג הטרי בטקס הייחודי // מתוך טוויטר

הרשויות ברוסיה סירבו לרשום את השניים כנשואים במשרד הפנים המקומי. כמו כן גם הכנסייה סירבה להכיר בברית הקדושה של השניים.

בסופו של דבר, הטקס החריג התקיים בפיצרייה מקומית, ומי שכן הסכים להשתתף בטקס היו מנהל המקום והטבחים, שהנפיקו לחתן הטרי (והכלה הפריכה) רישיון נישואין, וכיסו את הפיצה בהינומה. לאחר מכן, השניים הצטלמו, אך לא נמסרו פרטים אודות מעשיהם של בירח הדבש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר