"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: דרסה שוטרים וצעקה "אני אלוהים!"

השוטרים מצליחים להתחמק מפגיעה קטלנית ועוצרים אותה בעזרת טייזר

,עודכן

ארצות הברית: אישה גנבה מכונית, דהרה לעבר שוטרים ודרסה אחד כשהיא צועקת "אני אלוהים!".

רויטרס

הסצנה, שתועדה במצלמות ניידת משטרה, מראה את השוטרים צועקים לעבר החשודה לעצור, זמן קצר אחרי שגנבה רכב שחנה בקרבת מקום. האישה מאיצה את הרכב ודוהרת לעברם. שניות לפני שהיא פוגעת באחד מהם השוטר יורה לעברה.

למרבה המזל הוא נפגע קלות בלבד. האישה יוצאת מתוך פתח בגג הרכב וצועקת "אני אלוהים!". השוטרים קראו לה להרים את ידיה אך היא המשיכה לצרוח. בסופו של דבר הם משתלטים עליה באמצעות אקדח טייזר.אחד השוטרים אף מנסה לברר עימה אם היא נפגעה מהירי שבוצע לעברה, תוך כדי המעצר. האישה בתגובה פוצחת בשירה.

כעת היא מואשמת בגנבת רכב, תקיפת שוטרים עם אמצעי קטלני, נהיגה תחת השפעת סמים והתנגדות למעצר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר