"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חיפה - בית"ר: סמי עופר צפוי להיות מלא

כ-25 אלף צופים כבר הבטיחו את מקומם במשחק שייערך בראשון • הבלם הצעיר, עיאד חבשי, צפוי לפתוח בהרכב הירוקים

,עודכן
צילום: עמי שומן // אוהדי חיפה. עדיין מגיעים בהמוניהם למרות התוצאות

מכבי חיפה תארח ביום ראשון את בית"ר ירושלים ונראה שאצטדיון סמי עופר יהיה מלא עד אפס מקום. כ-25 אלף צופים כבר הבטיחו את מקומם כאשר 4,000 הכרטיסים שנותרו אמורים להיחטף עד סוף השבוע. כ-2,700 כרטיסים הועברו לירושלים, אך הביקוש בבירה עצום ועולה על הכמות שהועברה. למרות זאת, אין כוונה לשריין עבור אוהדי בית"ר יציע נוסף שכן יתר היציעים יאוכלסו באוהדי חיפה.

בהערכות מצב ראשונות של משטרת חיפה הובהר כי אוהדי בית"ר שירכשו כרטיסים ליציעי אוהדי חיפה יוצאו משטח האצטדיון וכספם לא יוחזר להם. כמו כן, הבטיחו במשטרה לנקוט יד קשה כלפי אירועי אלימות.

בתוך כך, נראה שהגזרה בין אוהדי מכבי חיפה לקפטן הקבוצה יוסי בניון נרגעה מעט, אם כי עדיין נותר מיעוט שצפוי להמשיך במחאה נגדו. למרות בקשות חוזרות ונשנות מצד גורמים במועדון, השחקן מתכוון להמשיך בהליך המשפטי שהחל נגד אחד האוהדים, שלטענתו הסית נגדו ברשתות החברתיות.

מבחינה מקצועית, חיפה תחסר ביום ראשון שלושה משחקני ההגנה שלה: המגנים טאלב טוואטחה ואייל משומר פצועים בעוד הבלם מארק וליאנטה הורחק במשחק האחרון מול מכבי פ"ת. בשל כך, הבלם הצעיר עיאד חבשי יקבל הזדמנות לפתוח בהרכב. "עכשיו הכל תלוי בו", אמר גורם במועדון, "בצוות המקצועי סומכים עליו. הוא צעיר ויש לו הזדמנות להוכיח שהעתיד שלו אצלנו".

השוער ולדימיר סטויקוביץ' ממשיך לעבוד באופן צמוד עם הפיזיולוג בוקי ירון והוא צפוי לפתוח בהרכב מול בית"ר למרות קרע חלקי במיניסקוס.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר