"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דרעי: בלי מע"מ 0 לתחבורה ציבורית - לא נתמוך בתקציב

השר לקידום הפריפריה, הנגב והגליל: "כולם צריכים ליהנות מתחבורה ציבורית במחירים נמוכים, והכוונה שב־2016 זה יתחיל בחקיקה"

,עודכן
שר הבריאות הנכנס דרעי. מתכנן תוכנית ענק, צילום: דודי ועקנין

ההצבעה על תקציב המדינה מתקרבת, ואיתה התנאים: השר לקידום הפריפריה, הנגב והגליל, אריה דרעי, אמר אתמול במהלך דיון משנה בוועדת הכלכלה לתחבורה ציבורית כי אם לא תאושר תוכנית מע"מ אפס בתחבורה הציבורית, לא תתמוך סיעתו בתקציב.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

הוועדה, בראשות ח"כ דב חנין, דנה בתוכניות להורדת מחירי הנסיעה בתחבורה הציבורית, ובהן התוכנית למע"מ אפס ורפורמת התעריפים המתוכננת.

השר דרעי אמר כי התוכנית למע"מ אפס בתחבורה הציבורית עלתה לאחר שהתברר שהורדת המע"מ על מוצרי יסוד לא תגיע לכיסו של הצרכן. "רוב נוסעי התחבורה הציבורית הם צעירים ומבוגרים שאין להם רכב פרטי והורדת המע"מ תסייע להם. ש"ס לא תתמוך בתקציב המדינה אם לא יבוטל המע"מ בחקיקה על תחבורה ציבורית לכלל הנוסעים. כולם צריכים ליהנות מתחבורה ציבורית במחירים נמוכים, והכוונה שב־2016 זה יתחיל בחקיקה".

בד בבד המשיכו אתמול גורמי המשפט לדון בסוגיית תיקון חוק הגיוס, בניסיון לקדם את הנושא ולהביאו לחקיקה עוד לפני ההצבעה על התקציב. החרדים כבר עושים את הקישור בין הטיפול בתיקון החוק לבין הצבעתם על התקציב, ורומזים כי זה יהיה אחד התנאים להצבעתם בעדו. אחד הגורמים המעורבים בגיבוש תיקון החוק אמר ל"ישראל היום": "לפיד חוקק חוק שקבע כי אם החרדים לא יעמדו ביעדי הגיוס יופעלו נגדם סנקציות באופן אוטומטי. הרצון הוא לתקן את העניין האוטומטי ולהשיב את שיקול הדעת לשר הביטחון".

בהכנת הידיעה השתתפוחזי שטרנליכט, מתי טוכפלד ויהודה שלזינגר

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר