"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דלומי בדרך לחופה

,עודכן
אלון, רוני והטבעת. מזל טוב! // אלון, רוני והטבעת. מזל טוב!

סוף שבוע שמח במיוחד עבר עלרוני דלומי: הזמרת, זוכת "כוכב נולד", קיבלה הצעת נישואים מבן זוגה בחמש השנים האחרונות,אלון ויסמן. ההצעה התקיימה במהלך חופשה רומנטית של השניים, אז כרע ויסמן ברך ושלף טבעת.

בימים אלה מככבת דלומי בטלוויזיה כשופטת בעונה החדשה של "בית ספר למוסיקה" ומשתתפת בחזרות למחזמר "הקוסם". ויסמן התחיל את השנה השישית בלימודי רפואה. שיהיה במזל.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

חיכינו לה.אדלשוברת שתיקה, ועל הדרך גם שוברת את האינטרנט: אחרי הפסקה של שלוש שנים הוציאה הזמרת הבריטית סינגל ראשון מתוך האלבום השלישי שלה, ומתברר שלא מעט מעריצים בעולם חיכו לה.

השיר החדש, שנקרא "Hello", חצה בסוף השבוע את רף ה־30 מיליון צפיות. גם בארץ הביעו התלהבות, ועל אף העומס בחדשות ובענייני היומיום, בחלק מתחנות הרדיו בארץ מצאו לנכון לדווח על השיר והשמיעו קטע ממנו.

חשבון נולד. רק לאחרונה הוא חגג שנה, ולריצ'רד ראידמןצ'רנוייש אינסטגרם שמפעילה אמא שלו, המעושרתניקול ראדימן. החשבון נפתח בסוף השבוע ויש לו כבר קרוב ל־2,000 עוקבים.

ראידמן, לא קצת מוקדם מדי?

"הגיע הזמן גם לפתוח לריצ'י חשבון משלו. הוא מאוד אוהב לשחק עם האייפון ולעשות סלפי לעצמו, אז הוא מרוצה".

הפסקת סיגריה.אם נסמוך על החזאים, היום אמור לחזור הגשם. מי שכבר תירגלה את הבגדים החמים היאאילנית לוי, שהצטלמה בשבוע שעבר לקמפיין החורף של חברת האופנה פוזה. על הסט היא סיפרה שהשינוי הבא בחיים שלה הוא לנסות להפסיק לעשן, וזאת לבקשתה החוזרת של בתה הקטנהאיילין.

איחוד כישרונות. שלומי שבתוצחי הלוינפגשים שוב: הזמר והשחקן, שפרץ בעונה הראשונה של "דה וויס", חזר לעבוד עם מי שהיה אז המנטור שלו,שלומי שבת. שיתוף הפעולה הזה קורה במסגרת ההקלטות למחזמר "הזמיר", שכתבנועם חורבויבייםקלוד דדיה, ויעלה בחנוכה הקרוב בבת ים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר