"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ברדה: "מליקסון הוא הניימאר שלנו"

החלוץ פירגן לקשר, שהצטיין בניצחון על בית"ר ירושלים • "חשוב לנו מאוד לייצר המשכיות"

,עודכן
צילום: אלן שיבר // ברדה (משמאל). "כל שחקן צריך להוכיח את עצמו, לא משנה מה גילו"

בהפועל ב"ש הביעו סיפוק גדול לאחר הניצחון 1:3 על ביתר ירושלים. הקבוצה מהדרום עלתה למקום השני כשהיא לא מאפשרת למכבי ת"א לפתוח פער גדול מדי ולברוח. מחמאות רבות ניתנו למאור מליקסון שפתח את העונה בצורה טובה אחרי שבשנה שעברה ספג ביקורות רבות.

גורמים בב"ש מיחסים את קפיצת המדרגה של מליקסון בין ביתר לאיתן עזריה, היועץ המנטאלי של הקבוצה, ולדרור שמשון, מאמן הכושר, שעובדים איתו צמוד ואשר ראו בקשר סוג של פרויקט.

קפטן הקבוצה אליניב ברדה התייחס לניצחון אחרי האירועים הביטחוניים בעיר: "זה לא נעים, אנחנו מתעסקים בספורט ולשמח את הקהל כמה שיותר ואני רוצה לאחל החלמה מהירה לפצועים. אני משתתף בצער המשפחות"

לגבי השפעת האירועים על המשחק: "זה מצב לא פשוט, שאפו גדול לקהל שבא לתמוך בנו היום ואני שמח שידינו יצאה על העליונה".

ב"ש הצליחה לייצר לראשונה העונה שני ניצחונות ברצף. "אני יכול להגיד שזה אחד הדברים שהיו לנו חשובים - לייצר המשכיות", אמר ברדה, "כמובן שזה לא נגמר פה כי ביום ראשון אנחנו כבר מארחים את הפועל ת"א שהיא קבוצה טובה".

על העובדה שלאחר כל הרוטציות ברק בכר מצא את שלישיית החוד שלו השיב: "כל שחקן, בכל רגע נתון, צריך להוכיח שהוא ראוי לשחק ולא משנה מה שמו ומה גילו. במצב שנוצר אצלנו בקבוצה למאמן יש מבחר גדול של שחקנים בכל העמדות ואני בטוח שהוא עושה את השיקולים שלו. אני חייב לפרגן למליקסון על משחק גדול, הוא הניימאר שלנו".

ברדה, שהוחלף בדקה ה-76, יצא הפעם מהמשחק מחויך וחיבק אנשים בניגוד למשחק נגד רעננה, שם יצא בכעס. "כבר התנצלתי על מה שהיה אז", אמר, "הסברתי שאני שחקן טוטאלי והיה היום היה נוח לצאת שהקבוצה מובילה בניגוד למשחק ההוא שיצאתי שהיה תיקו. לקחתי אז ללב ואני חושב שזה דבר שכבר יהיה קשה לשנות".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר