כ־4,000 שוטרים ומג"בניקים פזורים בימים אלה בירושלים, כשאליהם התווספו הערב בטדי כ־450 שוטרים וסדרנים לקראת המשחק בין בית"ר ירושלים להפועל ב"ש. האוטובוס של הקבוצה האורחת זכה לאבטחה של שני אופנועי משטרה נוספים והתחושה סביב המשחק בבירה הזכירה הרבה דברים שלא קשורים לכדורגל.
כ־10,000 צופים הגיעו למשחק, בעוד בשתי הקבוצות טוענים שבימים כתיקונם משחק כזה היה מביא כמות כפולה. עם זאת, אמרו בבית"ר: "זה יפה ולא מובן מאליו שלמרות כל מה שקורה הגיעו אלפים, צריך להגיד להם מילה טובה".
עם שריקת הפתיחה הכל מסביב נשכח וחזרו להתעסק בכדורגל, כששהשחקנים של ברק בכר עשו ככל העולה על רוחם במגרש. בתוך 22 דקות תירגמה ב"ש את היתרון הברור שלה גם לשערים מרגליהם של מליקסון ונוואקמה, שאותם סימן מאמן בית"ר סלובודן דראפיץ' כמי שצריך להיזהר מהם אצל היריבה.
בדקה ה־64 במצב של 1:3 דן איינבינדר, שלא אמור היה לשחק היום, נקרא מהספסל כדי להציל את המצב, אך ללא הצלחה. כמו שבית"ר נראתה הערב היא היתה זקוקה להשגחה עליונה, שאכן הגיעה והצילה את ירושלים מהרביעי אחרי החמצות נדירות של גורדנה, שעלה קר מהספסל.
בדקות הסיום, כשנראה היה שהמשחק כבר אבוד בעבור הבית"רים, הקהל שנותר באיצטדיון קרא לדראפיץ להתפטר. אוהדי ב"ש, מצידם, כלל לא מיהרו לחזור דרומה ונותרו דקות ארוכות כדי לחגוג עם השחקנים שלהם שני ניצחונות רצופים לראשונה העונה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו